Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jurský svět třetím dílem neskončí. Tvůrci lákají na novou éru


ikona
Spooner
bryce dallas howardchris prattColin Trevorrowdominionjeff goldblumjurský světlaura dernsam neil
Dinosaurů se v kině asi jen tak nezbavíme. Co tvůrci plánují po třetím díle s podtitulem Dominion? 

Když jsme před pár lety díky Jurskému světu opět dostali svět plný oživlý dinosaurů, byl z toho nejen velmi příjemný blockbuster spoléhající na nostalgii, ale hlavně obrovský hit, jenž vydělal v kinech hodně přes miliardu dolarů. Druhý díl už se sice tolik nepovedl, miliardovou metu ovšem překonal takřka stejně snadno. Trojky s podtitulem Dominion bychom se tak, pokud COVID-19 konečně dovolí, měli dočkat příští léto a mělo by se podle tvůrců jednat o opravdu epickou jízdu, k níž se vrátí nejen režisér Colin Trevorrow, ale Chrise Pratta, Bryce Dallas Howard a spol. doplní legendární trojice z Jurských parků Sam Neil, Jeff Goldblum a Laura Dern. Předpokládalo se pak, že se bude jednat o velkolepé zakončení trilogie, po níž si od dinosaurů na chvilku odpočineme. Jenže to nejspíš opravdu nehrozí.

Producent série Frank Marshall totiž v novém rozhovoru prozradil, že Dominion rozhodně nebude uzavřením ságy, ale spíš začátkem nové éry. Z čehož je více než patrné, že producenti už tak nějak počítají s dalšími sequely. Marshall zároveň potvrdil, že ve třetím díle budou žít dinosauři mezi námi a pravděpodobně v našem světě nějakou tu chvíli zůstanou. Což by mohl být právě námět, od něhož se odpíchnou další díly. Je samozřejmě otázkou, zda by se do dalších pokračování vrátily i současné hvězdy série, nebo se v Dominionu uzavře aspoň jejich příběh a díky otevřeným vrátkům se bude pokračovat s novými tvářemi. Na tyhle spekulace je však ještě brzo. Jisté ovšem je, že trojka rozhodně nebude posledním výletem mezi dinosaury a tato série s námi ještě nějaký pátek bude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace