Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu

Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Zločin v přímém přenosu aneb jednoduchý způsob, jak se stát "slavným".

V dnešním světě se může stát hvězdou internetu doslova každý. Postačí přijít s originálním konceptem a lajky se vám pohrnou po milionech. Zhruba nějak takhle si počínají hrdinové akčního thrilleru Infamous, Bella Thorne a Jake Manley, kteří se rozhodnout, že se stanou hvězdami sociálních sítí skrze páchání zločinů. Na svém útěku před spravedlností vykrádají benzínky a menší obchůdky, přičemž vše živě streamují na internet. Přirozeně mají na sociálních sítích značný úspěch, neboť tohle se zas tak často nevidí. Brzy se z nich stávají moderní Bonnie a Clyde, leč musí počítat s tím, že konec jejich hvězdné kariéry může být hodně bolestivý.

Koncept bezpochyby chytlavý, leč trailer nijak zvlášť nezaujme. Sice tvůrci boří tzv. čtvrtou stěnu, ovšem materiál se tváří spíše jako videoklip, který může pár minut bavit, ale celkově vlastně nemá moc co nabídnout. Nějaký oduševnělý komentář k problematice sociálních sítí asi nehrozí, tudíž musíme spoléhat na to, že nás Infamous osloví jinak (překvapivým závěrem?). Snímek zrežíroval a napsal Joshua Caldwell, jenž v posledních letech točil jednu bídu za druhou (Jdi svou cestou, Negativ). Jestli si tentokrát vybere silnější chvilku, zjistíme 6. června 2020, kdy Infamous dorazí na VOD. Ve vedlejších rolích se představí Amber Riley, Marisa Coughlan a Billy Blair.

Foto: Vertical Entertainment

Galerie: 7

Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu Infamous: Dvojka "influencerů" neváhá kvůli lajkům krást v přímém přenosu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest