Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Meditace, běh a kurz tetování! Gabriela Koukalová zapomíná na manželskou krizi

    Už nějaký čas se mluví o tom, že Gabriela Koukalová (30) prožívá krizi s manželem Petrem Koukalem (34). Podle exkluzivního zdroje Expres.cz se pár dokonce měl v minulosti rozejít. Bývalou biatlonistku ale neúspěch v osobním životě rozhodně nesrazil na kolena. Naopak! Gábina se snaží dělat věci, na něž v minulých letech neměla tolik času. Například se učí tetovat, medituje nebo běhá v přírodě.

    „Za poslední roky jsem dostala tolikrát od života za uši, že už jsem někdy ani nevěřila v pozitivnější chvíle,“ svěřila se na svém Facebooku bývalá skvělá biatlonistka Gabriela Koukalová.

    Fanouškům poté dvojnásobná stříbrná medailistka ze zimních olympijských her v Soči sdělila, co jí pomáhá zapomenout na nehezké období, které zažila.

    „Život je jedno velké poznání, díky kterému se můžeme stále posouvat. Každý den být lepší, než jsme byli včera. To je přece velká motivace, nebo ne? Víte, jak to je. Člověk musí jít štěstí naproti. Já se rozhodla běžet,“ napsala Gábina a sdílela fotku ze svého běhu lesem.

    Gabriela Koukalová utíká před tím, co ji trápí.

    Běh ale není to jediné, čím Koukalová zahání chmury. Oblíbila si například meditaci v přírodě. Stačí jen pár minut a bývalá biatlonistka si srovná myšlenky.

    „Mám za sebou další víkend plný zážitků. Sice byl spíš pracovní než odpočinkový, ale to vůbec nevadí, protože relax doháním dnes nejen díky meditaci, ale taky přírodě, která mi vždy vrací vydanou energii zpět,“ pochvaluje si Koukalová.

    Gábina začala také meditovat v přírodě.

    Chcete pěknou kérku? Punk is not dead!

    Gabrielu poslední dobou také fascinuje svět kérek. Není tak divu, že když má teď více volného času, začala chodit na kurz tetování. 

    Na sociální síti sdílela video, v němž se učí tetovat na kůru grepu, na kterou napsala známé punkové heslo Punk is not dead. Že by námět na budoucí kérku?

    „Sice jsem teprve na začátku, ale obrovsky mě to baví. Je fakt, že nám aktuální situace možná mění plány. Na druhou stranu nám dává šanci zkoušet věci, ke kterým bychom se jinak nejspíš nedostali. Opět jsem happy jako dva grepy,“ popsala novou zkušenost Gábina, která se ale od svých fanoušků dočkala i kritiky. Někteří jí vyčetli, že tetování není zrovna užitečná činnost a měla by se zabývat něčím více smysluplným pro společnost.

    „Vím, že je to činnost, která možná nemá společenský přesah. Ale mě baví, potkala jsem díky tomu milé lidi, takže se tam cítím dobře. U všeho, co dělám, chci šířit radost, a tak věřím, že třeba potěším někoho v budoucnu nějakou pěknou kérkou. Studovala jsem umělecké školy, tak mám k tomuto blízko,“ vysvětlila kritikům Gábina.

    Gabriela Koukalová se učí tetovat.

    Manželská krize a údajný rozchod

    Koukalová sice na fotografiích a videích září jako sluníčko, ale nemá za sebou zrovna nejlepší období. Loni v květnu kvůli dlouhodobým zdravotním problémům předčasně ukončila sportovní kariéru, i když snila o olympijském zlatu, jehož se už nedočká.

    Pak začala snít o založení rodiny s manželem Petrem, to se teď také jeví spíše jako utopie. Nedávno totiž vyplulo na povrch, že jejich vztah není zdaleka tak idylický, jak se dříve zdálo. 

    Vše začalo, když Koukalová tančila ve StarDance a její manžel, který si jinak nikdy nenechal ujít možnost být spatřen po jejím boku, ji nepřišel ani jednou podpořit do hlediště.

    Gábina tehdy případné neshody zapírala a vysvětlovala, že manželova nepřítomnost jí nosí štěstí.

    Nová lavina spekulací se objevila poté, co se na webu Bezfrazi.cz objevila šokující zpověď moderátorky Lucie Šilhánové, která popsala detaily vztahu s jistým sportovcem, jímž má být právě Koukal.

    „Náš vztah skončil po dvou a půl letech, když jsem zjistila, že mě podvádí i s mojí kadeřnicí. Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion, já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít. Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná,“ píše Šilhánová ve zpovědi.

    Podle exkluzivního zdroje Expresu se manželé měli nedávno dokonce v tichosti rozejít.

    „Petr do toho vztahu dal všechno. Nejen ke Gábině, ale i k jejím rodičům se choval s úctou a byl vždy nápomocný. Kdykoliv by všem přispěchal na pomoc a na tom se nic nezměnilo ani teď. Oni nemají pocit, že o tom musí informovat celý národ. Je to i z Gábininy hlavy a Petr ji respektuje,“ řekl nám náš zdroj.

    Petra i Gabrielu jsme v minulých měsících kontaktovali, ani jeden z nich se ale k údajnému rozchodu nevyjádřil. 

    Zatímco po Koukalovi jako by se slehla zem, jeho stále ještě manželka každý den objevuje nové aktivity, na něž v minulých letech neměla čas.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 23. září 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      70
    • Super
      45
    • Haha
      43
    • Sladký
      38
    • Tvl
      36
    • Cože
      33