ABOUT YOU nabízí stylové roušky za výrobní cenu

ABOUT YOU Masky pro všechny
ABOUT YOU Masky pro všechny

K četným opatřením proti šíření koronaviru patří také nošení roušky. Roušek, ať už lékařských nebo textilních, však bylo po vypuknutí pandemie na celém světě nedostatek a často jsou prodávány nebo draženy online za nadsazené ceny. Za účelem zajištění lepší dostupnosti textilních roušek, zavádí ABOUT YOU kategorii speciálně věnovanou rouškám v nepřeberném množství designů a vzorů, vyráběných vlastními i partnerskými značkami, za cenu nákladů. 

Německá společnost ABOUT YOU kontaktovala své obchodní partnery a dodavatele a požádala je o použití vlastní produkce k výrobě textilních roušek, aby svým zákazníkům poskytla spravedlivý přístup k cenově dostupným módním rouškám. Výjimečnost této myšlenky spočívá v tom, že ABOUT YOU bude roušky svým zákazníkům prodávat za cenu nákladů. Online obchod s módou vyrábí textilní roušky v evropských výrobních zařízeních také pro své vlastní značky ABOUT YOU a EDITED. 

V úterý 12. května 2020 začíná společnost ABOUT YOU prodávat širokou škálu přibližně 200 000 nelékařských roušek za výrobní cenu, a to od 1,70 EUR za roušku. Aby se zabránilo panickému vykupování, zajistil online obchod s módou dlouhodobou dodávku. Během několika následujících týdnů bude uvedeno ještě více než čtyři miliony dalších masek. 

„Cítili jsme hned od začátku, že je důležité zpřístupnit širokou škálu nelékařských roušek, aby všichni naši zákazníci našli něco, co by jim vyhovovalo. Tímto způsobem umožníme našim zákazníkům se s tímto novým módním doplňkem svobodně vyjadřovat. Jsme potěšeni, že můžeme splnit náš slib, že nabídneme roušky – základní i trendy – za výrobní cenu, abychom zajistili spravedlivý přístup k cenově dostupným nelékařským rouškám“, říká Sebastian Betz, spoluzakladatel a co-CEO společnosti ABOUT YOU. 

Online obchod s módou zcela zajišťuje transparentnost cen roušek tím, že svým zákazníkům poskytuje u produktů přehledný rozpis cen. U každé roušky nebo sady roušek je v detailech produktu uvedena výrobní cena i náklady na dopravu. Chceme ukázat, že to myslíme vážně a děláme vše pro to, abychom lidem pomohli pečovat o své zdraví a zdraví ostatních – a zároveň jasně ukázat, že jsme proti profitování z krize“, zdůrazňuje Tarek Müller, spoluzakladatel a co-CEO ABOUT YOU. 

Díky dvaceti partnerským značkám, vlastním značkám ABOUT YOU a známým návrhářům, kteří navrhli roušky exkluzivně pro ABOUT YOU, je nabídka roušek rozmanitá. Mezi partnerské značky patří, jak zavedené značky ARMEDANGELS, Odlo nebo URBAN CLASSICS, tak menší start-upy jako Grubenhelden, BeWooden a ODERSO aktivisty Fynna Kliemanna. První exkluzivní roušky od ABOUT YOU Idols by měly být v prodeji v polovině května. Mezi prvními budou odhaleny roušky navržené Lenou Gercke (pod značkou LeGer), Guidou Mariou Kretchmer (pod značkou GMK) a nizozemskou hvězdou sociálních sítí Annou Nooshin. Po nich budou následovat designové roušky navržené supermodelkou Karolínou Kurkovou, designérem Billem Kaulitzem (pod značkou MDLA) a ambasadorem značky About You Riccardem Simonettim. Stále probíhá i domluva s dalšími známými návrháři. 

Společnost ABOUT YOU bere motto „Masky pro všechny“ vážně a plánuje také značné množství roušek darovat. Již vede diskuse s neziskovými organizacemi, které distribuují masky těm, kteří to potřebují. 

Po uvedení kategorie roušek v Německu, Rakousku a Švýcarsku pokračuje ABOUT YOU v mezinárodním prodeji roušek dále. To umožní online prodejci módy nabídnout největší a nejširší nabídku nelékařských roušek v Evropě. 

 

www.aboutyou.cz/rousky

Comments

comments

Vyhledat