Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrea Pomeje to strašně schytala: V reálu opravdu nemá obličej jako Verešová zamlada

Andrea Pomeje to strašně schytala: V reálu opravdu nemá obličej jako Verešová zamlada
Zdroj: Profimedia.cz, archv Andrey Pomeje
+ Dalších 11 fotografií
útok
Slova, která si Andrea Pomeje (32) za rámeček rozhodně nedá, má na svědomí Klára Long Slámová (42). Známá právnička mluví o „nejmenované vdově“, ale okolnosti jasně ukazují, že terčem jejích narážek byla právě sexy dýdžejka. Podle Slámové to přehání s retuší a obličejem "jak Vereška zamlada" se opravdu pochlubit nemůže!

Andrea Pomeje se v nedávných dnech pochlubila novými žhavými snímky. Měla z nich obrovskou radost, kterou v úterý zadupala do země Klára Long Slámová

Z jejího drsně laděného příspěvku na Facebooku se muselo slavné vdově orosit čelo!

"Ženský, nepoužívejte ty zkrášlovací aplikace, je to fakt extrémně trapný. To fakt nemáte kousek sebevědomí, že se musíte 'chlubit' ksichtem, který není váš? Nehledě na to, že všechny používáte stejnou apku, která z vás dělá ve virtuálním světě klony," začala advokátka zostra.

A pak přišel doslova frontální útok, ze kterého by se někdo jiný možná ani nevzpamatoval. Na Pomeje mířila věta, ve které ji Slámová srovnává s modelkou Andreou Verešovou (39).

"Už mě opravdu unavují ty céčkový sereblity, který sází jedno selfie za druhým s fake ksichtem, na který by se nezmohl ani tým nejlepších plastických chirurgů a vy jim to jak ovce lajkujete. To si jako třeba opravdu myslíte, že jedna nejmenovaná vdova má ve skutečnosti obličej jako Vereška za mlada? Zaráží mě, že i dokonce mezi vzdělanými ženami (včetně nejmenované advokátky) se najdou takové, které mají jakousi potřebu dokazovat světu, že vypadají jak modelky," rozjela se Slámová.

Verdikt

Slámová svým ostrým příspěvkem nemířila pouze na Andreu. "Takže - klidně si používejte filtry, ale ty apky, který vám totálně mění proporce obličeje a dělají z vás světové modelky, kterými nejste a nikdy nebudete, vymažte. Je to ubohý a svědčí to jen a pouze o vaší neupřímnosti, hlouposti a komplexech," uzavřela.

Andrea Pomeje kritiku Slámové ještě nečetla, anebo jí nestojí za reakci.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy