Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co můžeme čekat od pátého Indyho?


ikona
Mr. Hlad
harrison fordindiana jonesjames mangoldsteven spielberg
Indy se novinek nebojí.  

Indiana Jones je klasika, u které jsme vyrostli. A nejen my, tenhle archeolog, který se nebojí vyrazit do terénu a při hledání artefaktů zmlátit pár nácků nebo členů indické sekty, je jedním z nejslavnějších filmových dobrodruhů vůbec. Jeho čtvrté dobrodružství se sice nepovedlo tak, jak jsme doufali, přesto si pětku dáme rádi. A vlastně nám vůbec nevadí, že jeden z otců série Steven Spielberg u toho nakonec bude jen jako producent a režijní otěže po něm převezme James Mangold. 

Producent Frank Marshall potvrdil, že na Indym se pracuje i teď, když hollywoodský průmysl víceméně stojí. Tvůrci pracují ze svých domovů a počítá se s tím, že až se začne situace uklidňovat a spustí se i natáčení, jsou všichni připraveni vrátit se do akce. Jen si u toho hodlají držet odstup a velké scény se budou točit později. O pátém Indym ale promluvil i sám Mangold a prozradil celkem zajímavé věci. 

Řekl, že k pátému dobrodružství Henryho Jonese hodlá přistupovat podobně jako k Loganovi. Ne, nemusíte se bát, že by to najednou bylo temné eRko, ale Mangold říká, že se chce držet toho, díky čemu sága funguje, na druhou stranu je připravený i nabídnout nové věci. Podle jeho názoru se musí hrdinové vyvíjet a jejich filmy a příběhy také. Sám se motal kolem několika sérií a nikdy nechtěl točit podle instrukcí typu „ať to vypadá podobně jako minule, to se lidem líbilo.“ Žádnou indianajonesovskou revoluci nechystá, o tom fandy ujišťuje, zároveň však odkazuje na Logana s tím, že se u něj nebál jít nečekaným směrem, přitom ovšem zachoval charaktery Wolverina i profesora Xaviera. A to, o co mu šlo a o co mu půjde i u Indyho, je dobrý příběh, který nebude jen variací na ty předchozí. Pořád ale visí ve vzduchu otázka, co provede s Harrisonem Fordem, který už fakt není ve věku, kdy by mohl důstojně hrát akční hrdiny. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace