Fanoušky šokovala oholenou hlavou. Opravdu je Selena Gomez bez vlasů?

Na internetu a sociálních sítích se dočtete hodně zajímavých věcí, ale ne všechny jsou zaručeně pravda. Jak to tedy je s oholenou hlavou Seleny Gomez?

Především na Twitteru se v posledních dnech rozpoutala velká debata o tom, že si Selena Gomez, americká zpěvačka a herečka, oholila své krásné vlasy. Fotografie si všimli snad všichni, kdo mají tuto sociální síť a okamžitě ji sdílelo tisíce lidí. Také vznikly dohady, zda je to skutečně tak, nebo je to práce Photoshopu.

Jak to všechno začalo

V posledních dnech kvůli koronaviru jsou snad všichni na sociálních sítích, a proto není divu, že fotka, na které má Selena Gomez vyholenou hlavu, se světem roznesla jako blesk. Vše však odstartoval jeden nejmenovaný fanoušek, jenž sdílel na svém Twitteru fotografii Seleny s oholenou hlavou a k obrázku dopsal, že ji právě stáhl z jejího Instagramového účtu. Tahle informace zapůsobila jako blesk.

Opravdu si oholila hlavu?

Ze začátku jeho příspěvek sdíleli jen jeho kamarádi, ale byla to tak žhavá novinka, že během krátké doby tuto fotografii nasdílelo na svůj Twitter hned sedm tisíc lidí. Všichni to považovali za zaručeně pravdivou informaci. Chlapec, který jako první uveřejnil tuhle fotku, sice svým kamarádům brzo prozradil, že to byla pouze sranda z jeho strany a nic takového Selena neudělala, ale na to už bylo pozdě. Šíření příspěvku se nedalo zastavit.

Jak vznikla tato fotka?

Přestože to Seleně Gomez, bývalé přítelkyni Justina Biebra, na této fotografii ohromně sluší a mohla tak rozhoupat úplně nový styl, který se v dnešní době moc nenosí, stále má své krásné hnědé vlasy. Fotografie pocházela z jejího filmu a byla vytvořena Photoshopem. Možná se nad tím však zamyslí a uvidíme v budoucnu, zda se nechá inspirovat, či nikoli. Zatím tomu tak rozhodně není.

Selena Gomez a její aktuální délka vlasů

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu