Hlavní obsah

Pětice nejkrásnějších svatebních šatů celebrit minulé sezony

Novinky, Linda Humlová

Svatební sezona je opět v plném proudu. Pokud i vás čekají letos vdavky a stále ještě nemáte vybrané šaty, inspirujte se krásnými svatebními róbami světoznámých celebrit z minulého roku. Uvidíte, že i vy najdete ty pravé.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Ellie Gouldingová.

Článek

1. Modelka Hailey Baldwinová

Třiadvacetiletá modelka Hailey Baldwinová se minulý rok provdala za známého zpěváka Justina Biebera. Na sobě měla přepychové krajkové šaty od módního návrháře Virgila Ablohy.

Střih šatů připomínal tzv. mořskou pannu a dal vyniknout modelčiným dokonalým křivkám. Zajímavým detailem byla zhruba čtyřmetrová vlečka, na jejímž konci byl vyšit nápis „Till death do us part“, což v překladu znamená „Dokud nás smrt nerozdělí“.

2. Zpěvačka Ellie Gouldingová

Zpěvačka Ellie Gouldingová si vzala za muže o pět let mladšího obchodníka s uměním Caspara Joplinga, s nímž ho po jejím rozchodu s britským princem Harrym seznámila princezna Eugenie. Velkolepá svatba proběhla v Yorské katedrále. Nevěsta proto zvolila klasickou zahalenou róbu od hlavy až k patám od romantické značky Chloé.

Symbolika zásnubních prstenů a jejich trendy pro letošní sezonu

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Ellie Gouldingová.

3. Herečka Hilary Duffová

Moderní šaty od návrhářky Jenny Packhamové předvedla ve svůj svatební den herečka Hilary Duffová, která vsadila na splývavou róbu zdobenou kápí a dominantními výraznými rameny. Ačkoliv šaty působily zepředu velmi konzervativně, záda byla hluboce vykrojená a spodek šatů lemovalo zapínání z perliček.

4. Spisovatelka Katherine Schwarzeneggerová

Pokud vám jméno spisovatelky Katherine Schwarzeneggerové nic neříká, možná budete znát jejího manžela, amerického herce Chrise Pratta. Katherine si pro svůj výjimečný den vybrala róbu na míru z dílny Armani.

Jednalo se o jednoduché šaty bez ramínek ve střihu mořské panny, kterým dominovala dlouhá vlečka. Spisovatelka vsadila rovněž na efektní dlouhý závoj, který podtrhl volně rozpuštěné vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Autorka Katherine Schwarzeneggerová.

5. Herečka a modelka Sabrina Dhowre Elba

Manželka nejvíce sexy muže roku 2018, Idrise Elby, herečka a modelka Sabrina Dhowre Elba, zvolila romantickou róbu od mistryně svatebních šatů Very Wang.

Splývavému modelu dominovala spadlá ramena a dlouhá vlečka. Nevěsta zvolila dlouhé diamantové náušnice od předního londýnského šperkaře Davida Morrise.

Pro více fotografií klikněte na šipky uvnitř příspěvku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

04.26.19

Příspěvek sdílený Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba), Čec 5, 2019 v 9:50 PDT

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související články

Svatby v době koronavirové

Více jak měsíc se lidé nejen u nás nesměli brát. Neumožňoval jim to nouzový stav a nařízení vlády, které uzavření manželství nepovažovalo za neodkladnou úřední...

Při zkoušení šatů může nastat zmatek

Koupit si halenku nebo kalhoty bývá pro mnohé problém, zvlášť když nyní není možné si je vyzkoušet. Podle nařízení vlády totiž nemají zákazníci v první fázi po...

Výběr článků

Načítám