Česká verze English version
Cykloserver.cz

Aktuality

Metrostav handy cyklo maraton se nevzdává ani letos!

27.5.2020 10:25

Již 28. července 2020 odstartuje jeden z nejdelších cyklistických závodů v Česku. Oproti předchozím ročníkům bude ten letošní zcela výjimečný nejen pro závodní týmy svým průběhem, ale také pro fanoušky, kteří budou moci sledovat celou akci on-line.

Bookmark and Share

Přísná omezení v souvislosti s pandemií viru COVID-19 dosud omezila či zrušila mnoho sportovních akcí. Navzdory koronaviru se však uskuteční 8. ročník cyklistického závodu Metrostav handy cyklo maraton 2020, místem jeho zahájení bude Praha stejně tak jako ukončení. Hlavním partnerem je tradičně společnost Metrostav a.s.

 


Cyklomaraton je charakteristický svou trasou na území České republiky v celkové délce 2 222 kilometrů. Závodníci jednotlivých týmů zdolávají cestu bez přestávek s limitem 111 hodin. Jednou z novinek tohoto ročníku je pevně stanovená trasa vedoucí přes 14 krajů, která je podrobně zmapována a týmy si ji nemohou určit sami. Pravidelné průjezdní kontroly sportovců proběhnou na významných hradech či zámcích v jednotlivých krajích.


Letošní ročník také přinese live streamování, jež bude možné sledovat z bezpečí domova, a diváci se mohou těšit mimo jiné na start, časovky a dojezd do cíle se slavnostním zakončením. Cílem celé této akce je vzájemná podpora společných týmů složených ze zdravých i handicapovaných cyklistů, žen i mužů, juniorů i seniorů, amatérů i profíků a zároveň překonání sebe samého, kdy účastníci v cíli tvoří jeden tým, protože heslem všech je: "Nikdy se nevzdávat."

 

 

Petr Dušek

Diskusní fórum pro: "Metrostav handy cyklo maraton se nevzdává ani letos!"

Názor Autor Datum a čas
V diskuzi zatím není vložen žádný příspěvek.

Fotogalerie

Žádné fotogalerie

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |