Přejít k hlavnímu obsahu

Váš následující týden podle horoskopu

Spokojení, odměření nebo nesoustředění? Jaký vás čeká týden a na co si dát pozor? Přečtěte si svůj horoskop.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)
Spokojení: Nezaměstnaní i jedinci mající v úmyslu změnit práci, najdou uplatnění v profesi dle svých představ. Nemáte-li chatu ani zahradu, Merkur vám radí pořídit si obytný přívěs. Váš šťastný den: čtvrtek.

BÝK (21. 4. – 20. 5.
Rozhořčení: Stabilizují se vaše finance, takže vás nezruinuje ani nečekaný výdaj. Zamilují se singl jedinci, ale zklamou vás známí. Zalžou vám do očí slib, takže jim přestanete věřit. Váš šťastný den: sobota.

BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.) 
Taktičtí: Nepleťte se do „genderových“ půtek v práci, byli byste nařčeni, že spory mezi pohlavím vyvoláváte vy! Senioři rodiny vám oplatí nedávnou péči darem, či se stanete dědici jejich majetku. Váš šťastný den: pondělí.  

RAK (22. 6. – 22. 7.) 
Důslední: Zazáříte v práci! Při hledání chyby totiž jako jediní najdete pomyslnou „jehlu v kupce sena“. Bez mapy necestujte ani nepodnikejte pěší túry, nulový budete mít smysl pro orientaci. Váš šťastný den: neděle.

LEV (23. 7. – 23. 8.)
Dobrosrdeční: Vyhýbejte se charitativním akcím. Velkorysými dary byste sami sebe dostali do existenčních potíží. Máte-li vztah, seďte doma. Díky nezkrotné  sexualitě byste sklouzli k nevěře.  Váš šťastný den: úterý.

PANNA (24. 8. – 23. 9.)
Odměření: Protože vám hrozí partnerská krize vyvolaná lidmi zvenčí, nedovolte nikomu plést se do vašeho soukromí! Studium či četba literatury faktů změní váš názor na historické události. Váš šťastný den: středa.

VÁHY (24. 9. – 23. 10.)  
Nesoustředění: Máte-li před sebou testy nebo zkoušku, mnozí si je zopakujete, protože dovolenou bude mít vaše myšlení. Zato kreativní a sportovně nadaní jedinci budou slavit nejeden úspěch. Váš šťastný den: pátek.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) 
Činorodí: Aktivní budete po celé toto období od rána do noci! V místě bydliště jako první zahájíte koupací sezónu, něco velmi výhodně prodáte či koupíte a po víkendu se zamilují nezadaní! Váš šťastný den: neděle.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) 
Vstřícní: Skvěle si budete rozumět se svou láskou a žijete-li ve vztahu „na divoko“, začnete plánovat svatbu. Porovnejte ceny pojištění bytu i auta, najdete levnější, s výhodnými bonusy. Váš šťastný den: úterý.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)   
Hrdí: Máte-li problém v zaměstnání, konečně ho vyřešíte, v každém případě si upevníte pracovní pozici či zlepšíte pověst profesionála v oboru. Mnozí zrušíte odjezd do ciziny ze zdravotních důvodů. Váš šťastný den: sobota.  

VODNÁŘ (21. 1. – 19. 2.)  
Uklidnění: O pohodu se vám postará stát dávkami, se kterými nebudete počítat, což se týká zaměstnanců i živnostníků. Zapisujte si myšlenky, v mnohých z vás probudí spící literární talent Venuše. Váš šťastný den: pondělí.

RYBY (20. 2. – 20. 3.)
Veselí: Čekají vás příjemné událostí, oslava u příbuzných a setkání s někým milým, koho jste roky neviděli. Nebavte se sousedkami, hloupými řečmi by na vás zafungovali jako „energetičtí upíři“. Váš šťastný den: středa.

 

V Lunárním kalendáři najdete na každý den doporučení dle fáze Měsíce, kdy bude nejvhodnější zamířit k zubaři, jaké aktivity budou vhodné za zahradě a v bytě, i na co si dát pozor, abyste předešli zdravotním problémům.  

☽                 ?            ☾             ?

dorůstající   úplněk    couvající  novoluní    

28.5. Čt

Bude-li jasno, po ranním sprchování natřete celé tělo krémem s UV faktorem, Pokud pravidelně cvičíte, dnes můžete zvýšit zátěž, ale i ostatní by měli ve volném čase dát tělu pořádně zabrat, ideální bude plavání. 

Lev ♌ ☽ 

 

29.5. Pá

Zajděte na preventivní prohlídku k zubaři. Lékař s podporou měsíční fáze najde i skrytý kaz. Nechte si při té příležitosti odstranit zubní kámen, podstoupit můžete i bělení zubů.  

Panna ♍ ☽

 

30.5. So

Proudem teplé sprchy ráno i večer masírujte po směru hodinových ručiček krouživými pohyby bříško, prospěje to trávení. Ven zvolte prošlápnuté nikoliv nové boty. Budete mít totiž mírně oteklé nohy, odřeli byste si paty. 

Panna ♍ ☽

 

31.5. Ne

Nepoužívejte laxativa, střeva nedrážděte ani mastnými a smaženými pokrmy. Podvečer je vhodný k zintenzivnění odstínu vlasů. Na světlé použijte odvar topolovky růžové, na tmavé z kopřivy a hřebíčku.  

Panna ♍ ☽

 

1.6. Po

Potřebujete-li přesadit stromky z květináče do země na zahradě nebo do větší nádoby, udělejte to dnes ráno. Odpoledne je vhodné ke konzervaci okurek, hub, sezónního ovoce a kořenové zeleniny. 

Váhy ♎ ☽

 

2.6. Út

Pusťte se do natírání, impregnování dřeva, můžete i vymalovat, barva velmi rychle uschne. Nezapomínejte dodržovat pitný režim, jinak byste byli malátní, bez energie, při vyšších teplotách nelze ani vyloučit kolaps.

Váhy ♎ ☽

 

3.6. St

Po koupání se vždy převlečte do suchých plavek, a ať vás ani nenapadne relaxovat na mokrém lehátku uprostřed bazénu či jezera. Patrně by vám prochladly ledviny, nelze ani vyloučit zánět močového měchýře.  

Štír ♏ ☽