Nákup jídla za tři stovky ho může vyjít na osm let basy. Byl nouzový stav
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na nákup bez placení vyrazil v Litvínově 22letý muž z Klatovska. Ten navštívil jeden litvínovský supermarket, kde si do nákupního košíku uložil 12 housek, salám, klobásy a rolády, vše v celkové hodnotě 340 korun.

"Ještě v prodejně si měl celý nákup uschovat do batohu a poté prošel přes pokladní zónu, aniž by za zboží zaplatil. Tam na něj čekala ostraha prodejny, která krádež odhalila. Lup byl vrácen zpět do prodeje a zákazník putoval na policii," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté zjistili, že už v minulosti muž kradl a nyní je v podmínce a zboží měl odcizit v době vyhlášeného nouzového stavu, za což může očekávat od soudu daleko přísnější trest.

Vyšetřovatel muže obvinil ze zločinu krádeže a stíhá ho na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru