Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejmladší dcera Karla Gotta Nelly slaví 12 let: Její největší přání se už bohužel nesplní

Ivana se chce plně věnovat zejména svým dcerám.
Zdroj: Lenka Hatašová/Karel Gott Agency
+ Dalších 5 fotografií
oslava
Nelly Sofie je nejmladší dcerou zesnulé pěvecké legendy Karla Gotta. Také pro svůj nízký věk prožívala tatínkovu smrt velmi těžce. Talentovaná Nelly, která se českému slavíkovi v mnoha ohledech podobá, sfoukne na dortu už dvanáct svíček. Ze všeho nejvíce by ji potěšilo, kdyby na její oslavu dorazil její milovaný tatínek. Takové přání se jí ale bohužel už nikdy nesplní...

Nelly je poněkud tišší než její starší sestra Charlottka. Svým talentem ale za sestrou nijak nepokulhává. Už odmala je nejmladší z Gottových dcer pohybově nadaná a stejně jako Charlotte se věnuje zpívání. Všechny své dovednosti už od útlého dětství dokázala skloubit na divadelních prknech, například v muzikálu Marie Antoinetta.

Táta jí chybí

O sestře Charlottce bylo v posledních měsících slyšet daleko více především díky duetu Srdce nehasnou, který s tatínkem rok před jeho smrtí nazpívala. To však neznamená, že by se Nelly dostávala do pozadí. O obě holčičky se vzorně stará maminka Ivana (44), která o Gotta pečovala do poslední vteřiny. Před svou smrtí zpěvák prý často mluvil o tom, že by rád viděl dcerky vyrůstat. Jeho rozhodnutí usadit se a založit plnohodnotnou rodinu padlo však bohužel moc pozdě...

Zůstanou v Česku?

Když se loni 1. října stalo to, co všichni očekávali, ale nechtěli se s tím smířit, Ivana své dcerky ukryla před mediálním humbukem do bezpečí. Brzy po Karlově smrti se začalo spekulovat o tom, že Nelly, Charlotte i Ivana odjedou za velkou louži a v Česku za sebou spálí mosty. K tomu však zatím nedošlo a Ivana stále navštěvuje hrob manžela na pražských Malvazinkách.

Oslava malé princezny bude kvůli nepřítomnosti milovaného táty zřejmě smutnější. Maminka Ivana i další členové rodiny se však budou jistě snažit udělat Nelly její den co nejvýjimečnější.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy