Štíhlá a ve formě jako Jennifer Lopez

Jak to, že je J.Lo tak štíhlá i ve svých 50 letech? Kromě hodně disciplíny a tvrdého tréninku dodržuje v jídle také následující pravidla.

Že věk je jenom číslo, dokládá Jennifer Lopez svojí absolutně špičkovou formou. Za to může být vděčná nejenom intenzivnímu fitness tréninku, ale především zdravé a vyvážené stravě. Počítání kalorií a silně omezující diety nepřicházejí pro tuhle silnou ženu vůbec v úvahu. Místo toho sází na následující tipy a triky.

Organické potraviny

Podle fitness trenérky slavných Tracy Anderson konzumuje J.Lo především čisté a organické potraviny, které jí dodají dostatek energie pro trénink. To konkrétně znamená, že potraviny jsou zpracovány jak nejméně je to možné, z největší části jsou přírodní a velmi bohaté na živiny.

Hodně vody

Aby svoje tělo zásobila dostatkem tekutiny, pije J.Lo výhradně vodu. A sice alespoň sedm velkých sklenic denně. Naproti tomu alkoholu a kofeinu se straní. Když už si někdy dá ke snídani kávu, pak vždy jen bez kofeinu.

Zelenina bez cukru a komplexní sacharidy

U oběda a večeře Jennifer dbá na to, aby polovinu talíře pokrývala zelenina. Kvůli vysokému obsahu cukru nejí mrkev a kukuřici, místo toho má ráda hodně zelené listové zeleniny. A její favorité ve zdroji sacharidů jsou sladké brambory, hnědá rýže, quinoa a ovesné vločky.

Vyváženost je všechno

V rámci své vyvážené stravy nechává J.Lo místo i pro malé hříchy. „Jím věci, které miluji – ale s mírou“, říká tato 50letá zpěvačka a herečka. Slabost má především pro zmrzlinu s čokoládovými lupínky a čokoládové sušenky.

Jídelníček podle J.Lo

Snídaně: proteinové smoothie – s proteinovým práškem, jahodami, malinami, řeckým jogurtem, skořicí, medem, kostkami ledu a kapkou citronové šťávy

Oběd: salát s brokolicí a cuketou, zdrojem bílkovin je pak čerstvý losos

Svačina: Ovoce, zelenina nebo ořechy

Večeře: kombinace proteinů a čerstvé zeleniny – nejraději má kuřecí nebo vepřové maso; alternativou jsou také vegetariánská jídla jako pečené sladké brambory s růžičkovou kapustou







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat