Můj čas na kafíčko

V souboji se smrtí si dokázala Věra Galatíková vybojovat čas pro sebe navíc!

Můj čas na kafíčko

„Možná, kdybych si občas baterky nabíjela v mých nejaktivnějších letech a taky nekouřila, nemusela jsem onemocnět.“

Herečka Věra Galatíková (+69) léta rozdávala divákům radost svými výkony.  Největší drama si pro ni ale život připravil v podobě boje s nevyléčitelnou nemocí. Věděla, že zemře, ale chtěla odejít důstojně a podařilo se jí to.

Populární herečka Věra Galatíková prožila kouzelné dětství na Moravě, v malé vesnici. S oblibou vzpomínala hlavně na zimní období, kdy se kvůli sněhu nedostaly děti do školy a rodiče se o ně báli. I později, ve zralém věku, se vždy ráda na Moravu vracela, zejména do Beskyd nebo do Jeseníků.

Vášeň propukla na jevišti

Lásku k divadlu zdědila Věra po rodičích, kteří byli jednak jeho pravidelnými návštěvníky a jednak maminka sama ochotnicky hrála. Už ve čtrnácti letech měla

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden