Moje šťastná hvězda

Sváděla kolegu na své vnady

Každá žena si po svém boku přeje mít statného prince, který ji vždy rozesměje a bude jí oporou. Ani herečka Kateřina Brožová (52) není výjimkou.

Od jejího posledního rozchodu uběhlo už několik měsíců a ona celou tu dobu čekala, že si ji láska najde sama. Proto se soustředila především na svou kariéru a osobní růst.

Muži se kolem ní sice vždycky motali, o tom není pochyb, ale žádný zkrátka nebyl ten pravý, nebo dost úspěšný. Dokonce i samotná Brožová přiznala, jak je počtem svých nápadníků překvapená, bohužel to ale vždycky zůstalo jen u fl irtu a dál to nepokročilo.

Jenže to už ji teď zřejmě přestalo bavit a rozhodla se tak najít si toho pana Božského stůj co stůj. Nejvíc má herečku štvát to, jak se k ní neohleduplně chovají její blízké přítelkyně. Ty totiž, na rozdíl od ní, mají vedle sebe manžela a žijí si krásným rodinným životem.

Kamarádky se před ní vychloubají

A tak mají asi neustálou potřebu to svobodné Kateřině předhazovat. Ona se jejich vychloubání snaží nebrat příliš k srdci, ale přece jen jí to asi je trochu líto. Mít skvělou kariéru a vydělávat peníze je sice příjemné, ale i ona by se chtěla všem předvést po boku pořádného chlapa.

A tak se snaží vše co nejrychleji napravit. Má mít v hledáčku jednoho ze svých divadelních kolegů a ten by se nějakému tomu románku s pohlednou blondýnkou určitě nebránil.

Nahlédl jí do výstřihu

Muž, který Kateřině údajně nedá spát, je úspěšný muzikálový zpěvák Marian Vojtko (47). Přednedávnem se spolu objevili na divadelních prknech Hudebního divadla Karlín.

V sále sice nebyli přítomni žádní diváci, ale celé jejich představení bylo vysíláno přes internet, takže ho fanoušci i tak mohli sledovat. Během hry bylo vidět, jak to mezi oběma jiskří.

Brožová si navíc oblékla šaty s pořádně hlubokým výstřihem, jako kdyby chtěla Mariana skutečně uhranout. Ten se do jejího výstřihu také nejednou zakoukal, a asi jako pro každého muže, šlo o příjemný pohled.

Po skončení představení spolu měli dokonce herci zajít na malou procházku po Praze. Kateřině asi její kolega není lhostejný, má to ale jeden zásadní háček, který by její hon za láskou mohl překazit.

Pro ženy je nepolapitelný

Marian je momentálně zadaný, randí totiž s lékárnicí Helenou, která se pyšní postavou modelky. Minulé léto spolu dokonce byli i na dovolené v Tunisu, kde byl zpěvák sice pracovně, ale i tak si se svou novou láskou užili krásné romantické chvilky.

A Vojtko si svou přítelkyni nemůže vynachválit ani nyní, což by pro Brožovou mohlo znamenat velký problém. Byla by schopná odloudit Mariana ze šťastného vztahu?

On koneckonců ale údajně taky není žádný svatoušek, ba naopak to býval, a možná stále je, pořádný proutník. Je tak dost možné, že se nakonec přece jenom dočká. Ještě přednedávnem o sobě Marian tvrdil, že je pro ženy nepolapitelný.

Vztahy mu vždycky krachly

Vztahy měl, ale nikdy neměly dlouhého trvání, protože se Vojtko neustále poohlížel jinde. Nejvíc nešťastná z jeho milostného života měla být jeho maminka. Podle ní už měl být Marian dávno otcem.

Po vnoučeti zoufale touží už několik let, ale její syn se k založení rodiny doposud neměl. S jeho současnou partnerkou to vypadá nadějně a Vojtkova maminka už si mne ruce.

Nicméně, nikde není napsáno, že právě s Helenou Marian stráví zbytek života. A teď, když je na scéně Brožová, ho to k ní možná začíná táhnout. Nebylo by to poprvé, co by partnerku vyměnil za jinou.

Nahněval by maminku?

Marianův milostný život je jen jeho věc, jenže jeho maminka mu do něj neustále mluví. Kdyby pohlednou a mladou Helenu vyměnil za herečku Brožovou, asi by z toho neměla radost.

Kateřině už přece jen biologické hodiny dotikaly, a tak by se vysněného vnoučátka už asi nedočkala. Podlehne Marian milostným signálům od své kolegyně, nebo se rozhodne být věrný své současné partnerce a založí s ní rodinu?

Tato otázka asi zůstane ještě nějaký čas nezodpovězená, ale za pár týdnů se určitě ukáže, zda Brožové její taktika vyšla, nebo šlo jen o nezávazný flirt.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden