Mostečané vyrazili v době nouzového stavu na nákup bez placení, mohou čekat vyšší tresty
ilustrační foto
Most

Most - Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí dvěma nepoctivcům, kteří v době nouzového stavu vyrazili za nákupy bez placení.

Mostečan ve věku 33 let si v jednom mosteckém supermarketu měl do svého batohu uschovat holicí strojek za téměř 700 korun. Ostraha ho při krádeži zpozorovala a při odchodu z prodejny zadržela. Lup byl vrácen zpět do prodeje a muž skončil na policii. Ta ho obvinila ze zločinu krádeže. Ostatně s krádeží měl co dočinění už v minulosti, kdy byl odsouzen a je v podmíněném trestu.

Obdobně si počínal i další obviněný, 30letý muž z Mostu. Ten si měl v supermarketu v Mostě do své tašky uschovat 40 kusů čokolád stejné značky v hodnotě 2 500 korun. Ty z obchodu neodnesl. Skončil v rukou pracovníků prodejny a následně na policii. I on je stíhán pro zločin krádeže. Nekradl poprvé, loni se z výkonu trestu vrátil na svobodu.

(LS)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru