Burešová & Lambora: Diváci by si přáli, abychom spolu chodili i v reálném životě

Hosty televizní Show Jana Krause byli herci Eva Burešová a Marek Lambora ze seriálu Slunečná. „Diváci se zamilovali do našich postav a tak strašně jim fandí, že by si přáli, abychom spolu chodili i v reálném životě, ale my jsme úplně jinými lidmi než naše postavy,“ vypráví Eva Burešová.

Z úspěchu seriálu má mezi diváky velkou radost, ale odmítá připustit, že by k něčemu takovému mohlo dojít, neboť jsou pouze dobrými kolegy a přáteli, jejichž nejčastější starostí prý je, aby během natáčení měli dostatek žvýkaček. Dokonce ani „ponorku“ prý zatím nepocítili. V době celostátní karantény se zastavilo rovněž natáčení Slunečné, jak tedy strávili karanténu mladí a úspěšní herci? „Já jsem kupříkladu první dva týdny prospal,“ přiznává Marek. „A zbytek jsem strávil řezáním dříví v lese.“

Eva si libuje, že celý ten čas mohla trávit u rodičů na Moravě, kde mají dům se zahradou. Nyní již bylo natáčení jako vůbec jedno z prvních obnoveno, ovšem kvůli různým preventivním opatřením prý občas dochází k nečekaným zádrhelům. „Když jsme měli točit takovou jednu trochu milostnou scénu, respektive partnerský dialog zakončený pusou, oba jsme strnuli, protože jsme najednou nevěděli, co dělat. Do toho přišel rejža, co se děje… tak jsme mu to vysvětlili a nakonec jsme se dohodli na tom, jak to ošulit,“ dává příklad Marek, který prý má spoustu ctitelek mezi staršími ženami, zatímco Eva si prý nemůže stěžovat na nedostatek nápadníků mezi chlapci ve věku deset až třináct let. „Ti jsou velmi odvážní,“ dodává se smíchem.

Foto: TV Prima