Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stanislava Lekešová by slavila 64: Vzpomínky její krásné dcery Kristiny vhánějí slzy do očí

Na maminku zavzpomínala dcera Kristina.
Zdroj: Archiv Kristiny Lekešové
+ Dalších 13 fotografií
výročí
Na druhý svátek vánoční podlehla zákeřné rakovině. Moderátorka pořadu Sama doma Stanislava Lekešová (†63) zemřela pro mnoho lidí nečekaně a málokdo mohl smutné události uvěřit. Dokonce ani její kolegyně z České televize do poslední chvíle neznaly její krutou diagnózu. Po hlasatelce tu zůstala dcera Kristina (23), která o maminčině smrti dokázala veřejně promluvit až po měsíci a půl.

Krásná, sympatická, usměvavá. Taková byla moderátorka a hlasatelka České televize Stanislava Lekešová. Její smrt všechny šokovala. Především proto, že o svých zdravotních problémech s ostatními nemluvila. Její skutečný stav znala zřejmě jenom rodina, která se tak na její odchod mohla alespoň trochu připravit.

Srdceryvná vzpomínka

I tak znamenal Stánin odchod pro její nejbližší krutou ránu. Zbyla tu po ní dcera Kristina, která byla až začátkem února schopná se ze své bolesti vypsat na sociální síti.

"Já jsem 26. prosince ztratila tu nejúžasnější osobu v mém životě, MAMINKU. Ten, kdo mě zná, tak ví, jak strašně blízký a speciální vztah jsme spolu měly. Vím, že nebudu lhát, když řeknu, že málokdo měl a má v životě takové štěstí na milující rodiče, jako jsem měla já," začala dojemně vzpomínat moderátorčina dcera.

"S mámou jsem strávila 23 let a dala mi daleko víc, než některé mámy dokážou dát svým dětem za celý život. Jsou to silná slova, ale moc bych si přála, aby se každá máma chovala ke svým dětem tak, aby pak mohla z tohohle světa odejít stejně vyrovnaná jako ta moje," psala dále dojemné řádky, které vhání slzy do očí.

Maminka jí bude navždy chybět

"Je srdce drásající, že mě nikdy neuvidí kráčet k oltáři nebo nevezme do náruče moje děti, ale to, co mi předala, mě bude provázet do konce života, stejně jako její duše," sdílela bolestné pocity Kristina, která zároveň poděkovala za svou rodinu, partnera a kamarády, kteří jí byli v nejtěžších chvílích oporou.

Na svou dceru byla Stanislava jistě pyšná. Kristina je finalistkou České Miss pro rok 2019 a kromě studia se věnuje fotomodelingu. Převážnou část života tráví v New Yorku, kde může alespoň trochu zapomenout na bolest, kterou kvůli ztrátě maminky prožívá.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy