Tenet: Ani nejnovější ukázka nechce potvrdit, zda film v červenci uvidíme

Tenet: Ani nejnovější ukázka nechce potvrdit, zda film v červenci uvidíme | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Studio vyčkává a evidentně se řeší, zda riskovat neúspěch Nolanova blockbusteru.

Netrpělivě očekávaný špionážní sci-fi thriller Tenet obestírá celá řada tajemství. Parádní trailery lákají na do detailu vypiplanou pecku, kterou bude pravděpodobně nutno vidět několikrát, aby člověk pobral alespoň polovinu toho, co se ve filmu děje. Na internetu se ihned začala řešit kvantová fyzika, Maxwellův démon a ohýbání času, přičemž dozajista promyšlený a originální příběh bude okořeněn řadou bombastických akčních scén, jež budou mít bezesporu na velkém plátně neskutečné grády. Současně se k Tenetu upírá pozornost celého filmového průmyslu, protože Nolanova novinka by mohla ukázat, jak na tom fanouškovská obec zahlcená koronavirovou agendou je. Jenže otázkou zůstává, zda Warneři opravdu budou chtít riskovat finanční debakl, který by mohl zcela reálně nastat. Premiéra byla stanovena na 16. července 2020, ale ve vzduchu stále visí odklad. Nolan sice v minulých týdnech několikrát zmínil, že by Tenet s Johnem Davidem Washingtonem, Robertem Pattinsonem a Elizabeth Debicki rád poslal do kin v řádném termínu, ovšem ani on sám neví, jak bude situace na nejdůležitějších trzích v červenci vypadat.

Warner Bros. Pictures

Nejistotu podporuje i fakt, že v nedávno zveřejněném traileru a ve zbrusu novém TV spotu nefiguruje datum premiéry. Studio očividně nechce vodit fanoušky za nos a dost možná si připravuje půdu pro oznámení o posunu data premiéry. Ačkoliv fanoušci upínají k Tenetu veškeré naděje, nelze se tvůrcům a producentům divit, kdyby couvli a snímek šoupli na několik měsíců do trezoru. Bylo by to nepříjemné, jelikož index natěšenosti dosáhl maximálních hodnot, ale zřejmě bychom se na tuto variantu měli psychicky připravit.

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Režisér Christopher Nolan jej natáčel v sedmi různých zemích světa na kamery IMAX a má jít o jeho nejambicióznější projekt. V hlavních rolích se představí John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel či Clémence Poésy. Hudbu skládá Ludwig Göransson.

Foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Tenet: Ani nejnovější ukázka nechce potvrdit, zda film v červenci uvidíme | Fandíme filmu Tenet: Ani nejnovější ukázka nechce potvrdit, zda film v červenci uvidíme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest