Andrea Pomeje bez retuše? O dost horší realita... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andrea Pomeje bez retuše? O dost horší realita...

Andrea Pomeje a její upravené foto v mobilní aplikaci.
Andrea Pomeje a její upravené foto v mobilní aplikaci. (Instagram: Andrea Pomeje)

Fotografie na Instagramu vdovu po Jiřím Pomeje (Ϯ54) ukazují jako dokonalou bohyni bez jediné vady na kráse, s hladkou pletí, plnými rty a perfektně vysoustruženým tělem. Kdo se vyzná, ten ví, že díky filtrům a aplikacím se dá dosáhnout lecčehos. Jasno v tom má i známá právnička, která bez kudrlinek naznačila, že jako „Vereška zamlada“ Andrea Pomeje (32) rozhodně v reálu nevypadá.

Jak uvádí web eXtra.cz, Klára Long Slámová si ostře rýpla do všech holek typu Pomeje, které si díky různým vylepšením hravě vymodelují úplně jinou vizáž. „Ženský, nepoužívejte ty zkrášlovací aplikace, je to fakt extrémně trapný. To fakt nemáte kousek sebevědomí, že se musíte ‚chlubit‘ ksichtem, který není váš? Nehledě na to, že všechny používáte stejnou apku, která z vás dělá ve virtuálním světě klony,“ začala hned v úvodu kriticky.

A pak přišla nepřímá narážka na samotnou Pomeje. „Už mě opravdu unavují ty céčkový sereblity, který sází jedno selfie za druhým s fake ksichtem, na který by se nezmohl ani tým nejlepších plastických chirurgů a vy jim to jak ovce lajkujete. To si jako třeba opravdu myslíte, že jedna nejmenovaná vdova má ve skutečnosti obličej jako Vereška za mlada? Zaráží mě, že i dokonce mezi vzdělanými ženami (včetně nejmenované advokátky) se najdou takové, které mají jakousi potřebu dokazovat světu, že vypadají jak modelky,“ nešetřila Slámová dotyčné slečny a dámy podle eXtra.cz a na závěr přihodila ještě jednu radu. „Takže – klidně si používejte filtry, ale ty apky, který vám totálně mění proporce obličeje a dělají z vás světové modelky, kterými nejste a nikdy nebudete, vymažte. Je to ubohý a svědčí to jen a pouze o vaší neupřímnosti, hlouposti a komplexech,“ uzavřela drsně toto téma.

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rukka
15. 8. 2020 • 20:49

Co to je za prisernou šlápotu?Strašidlo - tragedie

zamlzena
13. 8. 2020 • 15:19

Nejen ty fotomontáže, ale Andrea je umělotinka, a typ ženy ,která bývala a bývá "ozdobou" do auta , či kratochvílí pro ženáče. Její volba ,když se k tomu "vyzbrojila". Přírodní krása to zjevně není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.