Dara Rolins: Pandemie jí otevřela oči!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 13:40

Lidem z hudební branže, jako je třeba i Dara Rolins, udělala pandemie koronaviru pořádnou čáru přes rozpočet. Slovenská zpěvačka ale paradoxně přiznává, že jí v dobrém slova smyslu otevřela oči. Co si v této složité době uvědomila?

O Daře Rolins všichni dobře vědí, že je to velká cestovatelka. V oblibě má především jednu indonéskou destinaci, a to konkrétně ostrov Bali, kam se vrací každým rokem. Teď si o něčem takovém může nechat zdát.

S cestováním to momentálně vypadá všelijak, ale rozhodně ne moc pozitivně. V Česku žijící Slovenka ale v tuto chvíli ani po cestě do zahraničí netouží. „Až v této divné době jsem si uvědomila, že abych si oddechla, nemusím zákonitě jezdit kilometry od místa, kde žijeme,“ uvedla podle webu cas.sk.

Nádherné pláže v cizině by podle jejího názoru měli lidé vyměnit za to, co mají kolem sebe. „Procházky u moře jsou, samozřejmě, magické, ale kdy vás napadlo projít se ve volném čase v uličkách ‚tam u vás‘?“ dodala Dara.

Známá zpěvačka si přitom na již zmíněném Bali dokonce pronajímala dům, za který dle dostupných informací platila 30 tisíc eur ročně, ačkoliv v něm trávila jen několik týdnů. Teď je jistě ráda, že se pronájmu včas vzdala.

Témata: Dara Rolins