Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vdova Andrea Pomeje o těhotenství: Splašily se mi biologické hodiny, miminko budu vítat

Andrea Pomeje
Zdroj: archiv A. Pomeje
+ Dalších 16 fotografií
VZTAHY
Stačilo dát si na sociální síť obnaženou fotku s lehce nafouklým bříškem a hned se rozjely spekulace, jestli vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea (32) nečeká s pohledným přítelem Petrem Plačkem přírůstek do rodiny. Bude Andy už brzy zase kojit?

Pravda o těhotenství

„Je pravda, že když už jsem se rozhodla napsat status na vážné téma o antikoncepci a potratu, vybírala jsem mezi dvěma fotkami a tu ‚těhotnou‘ jsem zavrhla, protože fakt vypadám, jako bych čekala dítě Nechtěla jsem od tématu odpoutávat pozornost. Fotky mi bylo škoda, je hezká, ale opravdu ne, miminko momentálně nečekám a úplně se na to teď nechystáme,“ řekla eXtra.cz Andrea Pomeje na vysvětlenou, proč uveřejnila fotku vyvolávající nyní řadu otázek.

V radostném očekávání se tedy prý momentálně nenachází. Jenže co není, může zakrátko být.

Trénink na dítě

„Nechtěla bych v tomhle období, kdy mám nasmlouváno spoustu práce dopředu, nikoho zklamat. Ale je pravda, že hormony teď mám splašené, tělo si říká o to, že bych další dítě klidně chtěla. A co s Petrem a dcerou bydlíme v našem novém domečku na vsi, kde je v deset večer pusto, prázdno, tak je jasné, čemu se s přítelem asi tak často věnujeme,“ naznačuje krásná dýdžejka rozpustile trénink na početí další generace.

Před lety, v době, kdy to s ním nebylo úplně nejlepší, nechtěla na svět přivést druhé dítě Jiřího Pomeje. Dnes už by do potratu nešla. V Plačkovi má stabilní oporu, vybudovali si spolu pevné zázemí, jsou spolu téměř nonstop a mají se opravdu hodně rádi.

Další potrat nepřijde

„Kdybych teď otěhotněla s Petrem, miminko bych si určitě nechala. Zatím ho tedy opravdu neplánujeme, ale když přijde, budeme ho vítat,“ dodala Pomeje, která se ale dušuje, že stejně jako Aničku by přírůstek do rodiny nikdy nepředhazovala jako krmivo zvědavé veřejnosti.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy