Jaké plavky by sis letos rozhodně měla pořídit?

K moři se letos nejspíš nedostaneš, nebo jen obtížně, ale za chvíli se otevřou koupaliště. A proto je na čase, aby ses podívala, jaké plavky by letos rozhodně neměly chybět ve tvém šatníku, abys přes léto byla za hvězdu.

Vsaď na odvážné vzory, střihy i netradiční materiály, které zvýrazní tvé přednosti a buď dokonalá.

Zvířecí vzory

Kup si dvoudílné plavky se zvířecím vzorem a rozhodně neprohloupíš. Tento styl tady byl už několikrát, ale je tak úžasný, že se stále vrací do módy. A pokud chceš být za naprostou hvězdu, popros mamku nebo někoho, kdo umí šít, aby ti k tomu vytvořil ze stejného vzoru také roušku, kterou letos v létě budeš rozhodně u vody potřebovat. Takto sladěná zazáříš všude, kam půjdeš.

Sametové plavky

Samet je sám o sobě luxusní, tak proč toho nevyužít. Kup si plavky z této látky a každý se za tebou bude otáčet. Tento materiál je sice neobvyklý k vodě, ale zároveň perfektní. Samet je chladivý a velmi příjemný na dotek. Tato tkanina se díky své struktuře bude na slunci třpytit – a rozhodně tě v takových plavkách nikdo nepřehlédne. Buď za hvězdu letošní sezóny a ukaž všem, že si umíš vybrat kvalitu.

Jednodílné plavky

Jednodílné plavky bývají často opomíjené, a je to škoda. Mají sice nevýhodu, že si neopálíš bříško, ale když zvolíš dobrý střih, vypadají překrásně a budou ti velmi slušet. Na rozdíl od dvoudílných plavek se nemusíš bát, že by se ti svlékly, až skočíš pořádnou šipku do bazénu. Letos se do módy vrací jednodílné plavky pouze přes jedno rameno. Jsou velmi elegantní a nápadité.

Neboj se koupit si výstřední plavky, a tak se od ostatních lišit. Alespoň nezapadneš do davu a budeš originální.

Autor: Michaela Richterová
Tagy: , ,
zavřít reklamu