Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

City Cross Run & Walk Česká Lípa nadělil sportovcům k narozeninám půlmaraton

City Cross Run & Walk Česká Lípa nadělil sportovcům k narozeninám půlmaraton
foto: City Cross Run & Walk Česká Lípa

tisková zpráva | 29.08.2020 | přečteno: 6131×

Různá místa, různé povrchy, různí lidé. Nejzajímavější místa České Lípy a jejího okolí během nebo pěšky na trasách, ze kterých si vybere každý. To je City Cross Run&Walk Česká Lípa, přátelský závod, který letos proběhne v sobotu 26. září v centru České Lípy. A to již popáté. Každé půlkulatiny si zaslouží pořádný dárek, a ten organizátoři nadělili všem nadšeným sportovcům v podobě pětikilometrové extra porce na dosud nejdelší trase.

Z šestnáctiki­lometrové trasy je tak rovnou půlmaraton. Na narozeninovém menu ale méně zdatní běžci najdou i bonbonek v podobě sedmikilometrové trati, kterou zvládne každý. Aby neostrouhali naši nejmenší sportovci, nabízí City Cross Run&Walk také kilometrový rodinný běh, který mohou děti absolvovat buď samy, nebo s rodiči. Žáci školou povinní změří své síly v rámci školních štafet na 7×1km. Příznivci pohybu v mírné rychlosti se mohou vydat na sedmikilometrovou procházku.

Organizátorem soutěže je město Česká Lípa se svojí příspěvkovou organizací Sport společně s mnoha dalšími partnery. Cílem všech je, aby akce byla dostupná všem, trénovaným sportovcům, kteří mohou náš závod brát jako příjemné zpestření běžecké sezony, ale také méně zdatným začátečníkům, kteří díky zdolání nastavené trasy překonávají svoje osobní hranice.

Opravdové kouzlo závodu City Cross Run&Walk však tkví v trasách jednotlivých závodů. V rámci nich totiž vystřídáte tvrdý městský beton, proběhnete se historickým centrem, hradem ze 13. století, historickým autobusem, městským sídlištěm, výrobní halou, průmyslovou zónou, lesem a závodním automobilovým okruhem. Závod ukazuje Českou Lípu ze všech úhlů, na které si vzpomenete. Není tak zajímavý jen pro místní, ale atraktivní je i pro přespolní závodníky, kteří tak poznají krásný kout naší země.

Pokud však vy a jakýkoli tělesný pohyb nejste kamarádi, nesmutněte a i tak v sobotu 26. září přijďte na náměstí T. G. Masaryka, kde je start i cíl všech závodů. Atmosféra, která na náměstí během závodu panuje, vás totiž doslova pohltí. City Cross Run&Walk není jen o závodění, ale je i o podpoře, fandění, skvělé zábavě, jídlu, pití a atrakcích pro nejmenší.

Budeme rádi, pokud i díky vám překonáme loňskou rekordní účast 850 závodníků. Zaregistrovat se můžete už teď na www.citycrossrun.cz. Poplatek činí jen 350 Kč, a platí se jen za dva hlavní závody, tj. sedm a 21 kilometrů, ostatní trasy jsou zdarma. Těšíme se na vás!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 30.05.2020 06:53:30

Různá místa, různé povrchy, různí lidé. Nejzajímavější místa České Lípy a jejího okolí během nebo pěšky na trasách, ze kterých si vybere každý. To je City Cross Run&Walk Česká Lípa, přátelský závod, který letos proběhne v sobotu 26. září v centru České Lípy. A to již popáté. Každé půlkulatiny si zaslouží pořádný dárek, a ten organizátoři nadělili všem nadšeným sportovcům v podobě pětikilometrové extra porce na dosud nejdelší trase.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.