Jak se připravit na budoucnost? Na konferenci Osobní růst Petra Ludwiga o tom promluví Pavlík, Brešová či Šebek

Jiří SvobodaJiří Svoboda

Petr Ludwig, autor bestselleru Konec prokrastinace a zakladatel GrowJOB Institute

0Zobrazit komentáře

Konference Osobní růst, kterou už více než pět let pořádá GrowJOB Institute Petra Ludwiga, by se za normálních okolností nejspíš odehrála v přednáškovém sále, ale nově se vůbec poprvé přesouvá do online prostoru. Přes ztížené podmínky nabídne už příští týden atraktivní line-up a CzechCrunch bude jako partner u toho.

Nejnovější vydání konference s podtitulem Future Edition se zaměří právě na to, jak se prostřednictvím vlastního, osobního růstu připravit na budoucnost. Odpoví tak například na otázky, jak na sobě pracovat v době, kdy není jisté, jak věci dopadnou, nebo jak zvýšit svou odolnost vůči negativním vlivům.

„Museli jsme všechny offline akce kvůli koroně zrušit, ale i tak jsme chtěli našim účastníkům a fanouškům zprostředkovat know-how a příběhy, jak se co nejlépe připravit na budoucnost. Proto jsme udělali online konferenci, na kterou se může připojit každý a odkudkoliv, a vybrali jsme řečníky, kteří k aktuální situaci mají co říct a dokázali ji nějakým způsobem využít i jako příležitost,“ říká Petr Ludwig, který konferenci pořádá.

osobnirust1

Foto: Petr Ludwig / Facebook

Konference Osobní růst nabídne i online atraktivní lineup

Sám Ludwig, který je autorem bestselleru Konec prokrastinace, bude mluvit hned z rána na téma vášně a vytrvalosti. Naváže na něj Josef Průša, který ve své pražské farmě 3D tiskáren začal v březnu ve velkém vyrábět ochranné štíty.

Pozvání přijala také Lucie Brešová, bývalá výkonná ředitelka brněnského startupu Kiwi.com, která se nyní mimo jiné věnuje vzdělávání a během krize se zabývala například přerodem školky do online režimu.

O přípravě na budoucnost promluví i David Pavlík, který v Kiwi.com v nelehké době zastává pozici šéfa informačních technologií. V předchozích štacích své kariéry sbíral zkušenosti v Silicon Valley, kde působil v Netflixu či vesmírné společnosti SpaceX.

Dalšími řečníky budou Martin Hausenblas, mimo jiné spoluzakladatel Liftaga, který za krize pomáhal s nákupem respirátorů. Přidají se Hana Fořtová ze startupu Frusack a nebo farářka a motivační řečnice Martina Viktorie Kopecká.

tomas-sebek

Foto: uLékaře.cz

Tomáš Šebek spouští Virtuální čekárnu, ve které chce propojit celé Česko

Blok celkem osmi řečníků zakončí Tomáš Šebek, chirurg a účastník několika misí Lékařů bez hranic. Během koronavirové krize taktéž našel nový zájem a vytváří s kolegy službu zvanou Virtuální čekárna, o které mluvil v CzechCrunch Podcastu.

Konference Osobní růst 2020 s podtitulem Future Edition se uskuteční v sobotu 6. června od 9:30, online a odkudkoliv. Za vstupné 990 korun se lze registrovat přímo na webu akce. Účastníci, kterým nevyhovuje čas, budou moci využít i záznamů z přednášek.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym