Kam poslat děti na příměstský tábor? Mohou trávit prázdniny na vodě
Tréninky dětí na Nechranické přehradě, zdroj: YCBM.
Co se chystá

Most - Atraktivní program pro letní prázdniny u vody nabízí nově dětem Yacht Club Baník Most (YCBM). V průběhu pěti turnusů příměstského tábora jim ukáže základy jachtingu i dalších vodních sportů a naučí je, že vody se bát nemusí. Cílem táborů na Nechranické přehradě není jen zabavit děti o prázdninách, ale také přilákat nové zájemce o jachting.

Mostecký jachtařský klub pořádá příměstské tábory úplně poprvé. „Navazujeme na naše zkušenosti s pravidelnými tréninky dětí i s letními výcvikovými tábory na vodě pro členy. Dětem se budou věnovat zkušení trenéři, k dispozici budou mít veškeré vybavení pro jachtařské tréninky včetně lodí a motorového člunu,“ říká trenér Martin Záchvěj. Tábor je určen nejen členům klubu, ale i úplným začátečníkům, kteří si chtějí jízdu po vodě vyzkoušet. „Naučíme je základy, ti zkušenější se mohou zdokonalit,“ dodává trenér.

Příměstský tábor bude probíhat v klasickém režimu od pondělí do pátku s přebíráním dětí v Mostě. Cena proto zahrnuje i každodenní dopravu na Nechranickou přehradu, kde bude ve zdejším zázemí YCBM program probíhat. O děti bude postaráno včetně stravy a pitného režimu.

Tábor je určen pro děti a mládež ve věku 7 až 14 let. „Naším cílem je rozšířit členskou základnu a přilákat nové členy z řad dětí. A není lepší cesta, než si to vyzkoušet na vlastní kůži. Právě takovou možnost budou mít děti na táboře,“ vysvětluje člen klubu Tomáš Pinc. „Věřím, že jachting v Mostě má před sebou velkou budoucnost. Klíčem k ní je otevření Jezera Most, kde, jak doufám, budeme moci už letos začít s pravidelnými tréninky. To zjednoduší podmínky trénování především pro školáky a jejich rodiče,“ dodává. Vybudování jachtařského klubu na břehu nového jezera je jedním z největších cílů mosteckého sportovního klubu.

Příměstské tábory Yacht Clubu Baník Most se rozjedou 6. července a budou se konat každý týden v červenci a poté ještě od 24. do 28. srpna. Cena pro členy je 2500 korun, pro nečleny 5000 korun s tím, že klub nabízí možnost snížit cenu v případě, že se dítě rozhodne v průběhu tábora pro členství. Přihlášky a podrobné informace lze získat na facebooku @yachtclubbanikmost nebo prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a telefonu 734 617 280.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru