Máte Audi? Mostecký autodrom vyčlenil jeden den výhradně pro majitele těchto vozů
Foto: Autodrom Most
Zajímavosti

Most - Majitelé vozů věhlasné německé značky Audi mají jedinečnou šanci vyzkoušet parametry svého „miláčka“ i své řidičské umění na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu. V pátek 12. června od 14:00 do 18:00 hodin bude patřit dráha, po níž se prohánějí špičkoví světoví jezdci, jen jim.

Podrobné informaci o akci zájemci najdou zde. Audi Days 2020 organizuje autodrom ve spolupráci se společností Porsche Česká republika, Divize Audi. „Majitelé vozů Audi si užijí dvou půlhodinových jízd po okruhu, jimž bude předcházet brífink zkušeného instruktora sportovní jízdy. Mohou si vyzkoušet také závodní simulátor,“ láká do areálu autodromu eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Vstupné činí 2 000 Kč na osobu, registrace na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Je ale také možné zapojit se do soutěže o bezplatnou účast na akci, více zde. „Stačí správně odpovědět na deset dotazů a mít štěstí při losování,“ doplnila manažerka.

Testovací jízdy na velkém závodním okruhu autodromu jsou připraveny také pro řidiče automobilů i motocyklů z řad široké veřejnosti, nejbližší termín je 7. června. „Jezdí se v půlhodinových blocích, střídají se řidiči aut a motorek. Postupně vyhlásíme další termíny, zveřejníme je vždy s předstihem,“ upřesnila Michaela Rosenkranzová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru