Nesmyslné rozhodnutí Lambory? Nadávky od Arichtevy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nesmyslné rozhodnutí Lambory? Nadávky od Arichtevy!

Marek Lambora
Marek Lambora (Foto - TV Nova, FTV Prima, ara)

Během karantény se z Lambory stal chlap! Narostly mu totiž pořádné vousy a z kuřátka se stal muž. Nyní se ale rozhodl vzhled zase pozměnit a opět vypadá jako klučík!

„Nadešel moment, u kterého jsme všichni věděli, že přijde, sbohem vousy. Tolik jsme toho spolu zažili. Jak dlouho jsem se načekal, než narostete! Budu na vás vzpomínat. Rve mi to srdce, ale nadešel čas vás oholit,“ napsal na sociální síti Marek Lambora. Hvězda Slunečné tím rozhodně nepotěšila fanynky ani kolegyni Veroniku Arichtevu. Ženám se jeho vousy jednoduše velmi zalíbily.

„Do pr**le, zase budu vypadat jako tvoje matka. Mladá samozřejmě. Ale matka,“ okomentovala rozhodnutí jedné z hlavních hvězd seriálu Veronika Arichteva, která za pár měsíců porodí první miminko.

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
george1957
31. 5. 2020 • 12:55

Jestli si někdo myslí,že když má vousy,že je chlap,tak to je velký omyl.Spíše ti vousáči s holýma hlavama vypadají jako magoři z teroristických organizací.V Česku je tradiční být oholen a vypadat jako slušný člověk,ne jako nějaký magor,co se vrátil z Orien­tu.Bo­hužel­,kde­jaký pitomec si nechá narůst vousy a myslí si,že je IN.Např.jako ti policajti na Primě,vždyť vypadají jak ***,ne policajti.Spíše jako islámští bojovníci,ne strážci zákona.Škoda psát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.