Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V pondělí začne rekonstrukce v ulici Boženy Němcové v Turnově, vyžádá si uzavírku

Od prvního června začne v Turnově v ulici Boženy Němcové rekonstrukce vodovodu a kanalizace, kterou provede Vodohospodářské sdružení Turnov.

Výměna vodovodního řádu a kanalizace se dotkne celé ulice, včetně krátkého úseku k č. p. 216. Rekonstrukce bude probíhat po etapách. V první etapě dojde od pondělí k uzavření úseku od křižovatky s ulicí Fučíkova po ulici Nerudova.

„Velkou komplikací jsou nové inženýrské sítě vedené středem komunikace,“ uvedla za VHS Turnov Andrea Bímová. Do ulice se během rekonstrukce dostanou pouze obyvatelé.

A i ti budou mít příjezd k domům zřejmě omezený. Během dne - během provádění prací, bude příjezd k nemovitostem většinou omezen. Pokud to ale bude technologicky možné, stavební firma Vám v možném příjezdu maximálně vyhoví,informovala Bímová s tím, že žádá řidiče o shovívavost.

Po dobu rekonstrukce je navíc nutné neparkovat v ulici. „Práce budou trvat přibližně pět měsíců,“ řekla Bímová. Dojde také k výměně kanalizačních přípojek. Bližší info najdete na webu města.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Homolka

Štítky Turnov, rekonstrukce, Boženy Němcové, Božena Němcová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí začne rekonstrukce v ulici Boženy Němcové v Turnově, vyžádá si uzavírku  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.