Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Kateřina Klausová (32) během karantény zkrátila vlasy a sundala dlouhé příčesy. A kadeřníka k tomu nepotřebovala. "V průběhu karantény jsem si je sama sundala. Vzala jsem olej a sundala vlasy. Padla i část mých pravých vlasů. Trvalo to asi dvacet minut. Bylo to trošku hysterický," řekla Super.cz Kateřina.

Sundávání u odborníka obvykle trvá více jak hodinu. Kateřina věděla, že přijde i o své vlasy. "Jak jsem řekla, trošku to bylo hysterický," usmívala se. "Už mám víc takových zkušeností. Ve třinácti jsem si ručním mixérem skalpovala hlavu. Nějaké pásky mě dnes už nemůžou rozhodit," prozradila.

K dlouhým vlasům se nemá v plánu vracet. "Mikádo byla moje značka, dlouhý vlasy, když jsem si hrála na princeznu, mě bavily tak měsíc. Zůstanu takto," řekla hvězda seriálu Slunečná.

"Natáčím Slunečnou dál. Dopředu nevidím, ale nějakou dobu bych uričtě měla zůstat a doufám, že se Klára ještě vybarví," dodala ke své roli voblíbeném seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám