TOP 100 výroků: Divíšek to řekl bez výmluv a hokejový prostitut

Foto: Lukáš Bajgar, hcporuba.cz

30. května 2020, 21:52

Marek Hedbávný

Během uplynulé sezony Chance ligy zazněla spousta zajímavých výroků a hlášek... Ty nejlepší si postupně představujeme – tady je čtvrtý díl našeho seriálu.

„Atmosféra odpovídá tomu, jaký hrajeme hokej. Hrajeme h***o, tak taková je atmosféra. Na naši hru není žádná omluva. Hrajeme hrozně, to každý vidí.“

„Vítězství bereme, ale po taktické stránce to byl nezvládnutý zápas. Když jel na konci soupeř sám na Jana Brože, podlamovala se mi kolena a málem jsem spadl z lavice..."

„Ze začátku jsem byl trošku naivní, myslel jsem si, že budu všude. Asi ve třetím střídání jsem zjistil, že takhle to nepůjde. Že budu muset začít hrát hlavou. Jinak bych ten zápas snad ani nedohrál."

„Upřímně, pokud by mě měl ve středu čekat fyzicky podobně náročný zápas jako proti Jihlavě, tak bych si pak na čtrnáct dnů asi zamluvil nějaké lázně."

Foto: Jiří Koutník, hstrebic.cz

„Pavel Pýcha a Cena Tomáše Zelenky? Tak kdo jinej by to měl vyhrát, když snad už ve 40. kole překonal rekord v počtu bodů od obránce? Může udělat třeba 65 bodů, tedy stejně jako já loni coby útočník. Na beka je to neuvěřitelné. Samozřejmě mu to přeju, dá se říct, že je můj nejlepší kamarád. Příští vítěz je asi jasnej. Takže to zůstane v Budějicích zase." 

„Václav Prospal? Za mě je to asi nejimpulzivnější trenér, kterého jsem v Motoru zažil. Snaží se do nás dostat vítěznou mentalitu, abychom do každého zápasu i tréninku šli naplno. Díky tomu pak získáváme ty body a vítězství, což je nejdůležitější."

„Ta čísla jsou samozřejmě vynikající. To hovoří za všechno. Čenda Pýcha je mladý, poctivý hráč. Má obrovský potenciál. Už jenom to, že nosí céčko v takhle raném věku, asi ukazuje, co o něm my trenéři a mančaft cítíme. Jako o hráči a jako o člověku. To je strašně důležité."

„Hodně se na to těším, extraligu jsem ještě nehrál. Myslím si, že půjde o úplně jinou úroveň. Zápasy jsou tam asi taktičtější. Když se dívám na televizi, tak je vidět, že ty týmy jsou opravdu dobře organizované. Půjde proto o velký skok. My se musíme dobře připravit a chytit začátek. Pak se uvidí.“

Foto: Martin Kurfiřt

„Slyšel jsem, že o Neymarovi říkají, že je fotbalový prostitut, tak já jsem hokejový prostitut.  Jsem hráčem Slavie, kde to teď není úplně nějaké šťastné, takže bohužel hledám jinde." 

„Zápas bez diváků? Popravdě, oproti předchozímu zápasu v Edenu to nebyl moc velký rozdíl. Minule totiž nebylo moc fanoušků.“

Foto: Josef Prášek, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz