V pořadu Teleráno slovenské televize Markíza se objevila pětice finalistů, kterou diváci minulou neděli poslali domů. Lucie Bikárová, Michal Šafrata, Timotej Májský, Júlia Kramárová a Esther Lubadika netajili své nadšení z postoupení do TOP 10 a ze zkušeností, které během soutěže nasbírali. Pokorně však uznali, že vypadnout těsně před finále neznamená porážku, ale značný úspěch. Přestože je výhra v hodnotě 75 000 eur (2 miliony korun) mine obloukem, nevadí jim to.

„Já si myslím, že jsme všichni v pohodě. Je to tak, jak to mělo být a jsme rádi, že jsme vůbec byli v té finálové desítce, protože to byl obrovský úspěch a užili jsme si to,“ shrnula za všechny spoluúčastníky hned na začátku Lucie Bikárová.

„Jsem rád, že jsem se toho mohl zúčastnit a že jsem se dostal tak daleko, ale když jsem vypadl, cítil jsem se možná ještě líp, než kdybych měl další týden čekat, jak dopadnu,“ překvapil Michal Šafrata.

„Já se rovněž připojím k Michalovi,“ přihlásil se o slovo divácky nepopulární Timotej Májský. „Byla to neskutečně pozitivní a vzácná zkušenost a myslím si, že všichni jsme načerpali mnoho zkušeností, ze kterých budeme čerpat i nadále. Taky jsem radši vypadl hned, než abych čekal do dalšího týdne,“ kopíroval kolegovu odpověď.

Júlia Krámárová byla upřímně překvapená, že do TOP 10 vůbec postoupila. „Přineslo mi to spoustu kamarádů, nás deset se hodně skamarádilo, jsme jako taková rodinka. A myslím, že to je teď nejvzácnější,“ uvedla pozitivně.

Poslední soutěžící a po Timovi druhý trn v oku diváků Esther Lubadika bere odchod ze soutěže střízlivě, na rozdíl od kolegů nehýří nadšením, že vypadla, místo toho už plánuje, jak tuto šanci využije. „Já jsem taky velmi vděčná, že jsem v TOP 10. A je jedno, jestli jsme byli desítkou nebo devítkou, důležité je to teď využít. Tu možnost, která se nám naskytla, a pokračovat v tom, co jsme začali. Tvořit, pracovat na sobě.“

Už dnes večer diváci rozhodnou, zda se vítězem v pořadí šestého ročníku SuperStar (alespoň té československé) stane Martin Schreiner, Diana Kovaľová, Barbora Piešová, Dominika Lukešová nebo Giovanni Ricci. Komu pošlete svůj hlas vy?

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
42 fotografií