Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie a její chlapci: Šafářová před Plekancem prožila několik nevydařených vztahů

Lucie Šafářová a její muži.
Zdroj: archiv / Instagram
+ Dalších 8 fotografií
láska
Bývalá tenistka Lucie Šafářová (33) si aktuálně užívá roli maminky půlroční Leontýnky, kterou porodila Tomáši Plekancovi. Její život před slavným hokejistou byl však opředen několika nevydařenými a spíše krátkodobějšími vztahy. Krátce poté, co mladá Lucie vstoupila do tenisového světa, se na dlouhých 9 let stal jejím partnerem Tomáš Berdych. Po rozchodu s ním ale nastalo pro Lucku období hledání.

Se slavným českým tenistou Tomášem Berdychem (34) randila dlouhých devět let. Chodila s ním od patnácti, tudíž pro ni znamenal velkou první lásku. I tak se ale po letech odcizili a v roce 2011 se Šafářová s Berdychem rozešla.

Partneři z tenisového prostředí

Tehdy tenistka uvedla, že jejich rozchod "neprovázely žádné bitvy a že zůstali přáteli". Po rozchodu s Berdychem, který se v roce 2015 oženil s modelkou Ester Satorovou (27), Šafářová vystřídala několik mužů, převážně sportovců. Randila například s bývalým slovenským bojovníkem kung-fu Kristiánem Bajzou, který mimo jiné Lucii pomáhal zlepšovat fyzickou kondici.

Dva roky po rozchodu s Berdychem začala tenistka chodit s bývalým americkým tenistou a později tenisovým trenérem Troyem Hahnem, ke kterému se Šafářová nejednou po rozchodu vrátila. Když kouče opustila definitivně, začala si pro změnu s dalším tenistou, Jakubem Lustykem. O dva roky mladší Jakub Lucce dlouho nadbíhal. Ona mezitím navazovala další a další vztahy. Například s anglickým trenérem s řeckými kořeny Nickem Tzekosem.

Po sedmi letech randění přišla trefa do černého

I když se úspěšná tenistka nakonec do Lustyka zamilovala, ani tento románek jí dlouho nevydržel. V lednu roku 2018 Lucie přiznala, že je single. Už půl roku před tím se přestala objevovat po boku dalšího přítele Joea. Tajemný americký svalovec s Lucií randil zhruba rok a dohromady je dala Lucčina deblová parťačka Bethanie Mattek-Sands.

To by však nebyla Lucie, kdyby si během pár měsíců nenašla náhradu. A tentokrát to byla trefa do černého. V roce 2018 začala tenistka randit s Tomášem Plekancem (37). Jak jejich lovestory pokračovala, ví asi každý. Dnes spolu žijí v Brně, postavili si hnízdečko lásky v Praze a vychovávají spolu dcerku Leontýnku, která se narodila v prosinci loňského roku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy