Můj čas na kafíčko

Jejich hádky dceru nakonec odradí?

Herecké manželství Barbory Munzarové (48) a Jiřího Dvořáka (53) je sice už dávno minulostí, ale expartneři spolu vychovávají dceru Aničku (18). I když dříve svorně tvrdili, že jsou jejich názory na život různé, ohledně výchovy dcery jsou zajedno. To už se ale prý změnilo.

„S Bárou v této souvislosti vycházíme, to je pro nás nejdůležitější, aby dcera byla šťastná,“ hlásal ještě před časem Dvořák. Jenže jakmile začala dcera dospívat, věci se změnily.

Slavný otec řekl NE!

Časy, kdy v tomto směru někdejší manželé táhli za jeden provaz, jsou už minulostí. Mladičká Anna totiž nezapře vrozené herecké geny po slavných rodičích a prarodičích, hereckých legendách Janě Hlaváčové (82) a Luďku Munzarovi (†85).

Jak sama prozradila, zatímco maminka Munzarová by ji ráda viděla na prknech, která znamenají svět a v záři refl ektorů, u tatínka Dvořáka náhle tvrdě narazila.

Ten totiž v herecké profesi dceru nepodporuje a nadšení exmanželky v žádném případě nesdílí. „Nejsem si jistá, jestli budu herečkou. Jsem na gymplu, tak mám otevřené dveře kamkoli. Když dělám něco spojeného s filmem a natáčením, tak mě to strašně baví,“ přiznala Anna, kam chce nasměrovat své další studium. Její rodiče se kvůli tomu spolu měli údajně ostře pohádat, což dcera velmi těžce nesla.

Žádnou protekci nemá a mít nechce

Dřív prý uvažovala o konzervatoři, jenže to jí rodiče rázně zatrhli. Anička pochopila, že není dobré dlouho vzdorovat, proto už se o tom s nimi dál nedohadovala. Není divu. Domácí dusno ji dost odradilo!

„Když jsem jim to oběma navrhla, řekli jasně, že v žádném případě a že kdyby mě to přesto dál lákalo, tak můžu jít eventuálně až později na DAMU: Táta říká, že herců je jako psů a že je třeba mít k vytoužené kariéře hlavně hodně štěstí.

Proto mě taky dotlačil na gympl, abych měla víc možností, co jít po škole dělat,“ posteskla si dcera Munzarové a Dvořáka. Musela se smířit s tím, že pro jejího slavného a oblébeného otce je vzdělání jasnou prioritou.

Kam tedy nakonec kroky jejich dcery povedou? Zasvětí, navzdory přání otce, svůj život herectví po vzoru celé své slavné rodiny? A utichnou už konečně domácí hádky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden