Eva Pilarová (†80): Tohle byl nezapomenutelný zážitek!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 11:16

Eva Pilarová, se kterou se ve středu naposledy rozloučí přátelé a fanoušci, toho během své pěvecké kariéry zažila opravdu mnoho. Na jeden nezapomenutelný zážitek s legendární zpěvačkou teď zavzpomínal jeden z jejích kolegů.

Příští týden budou mít lidé druhou možnost se na zádušní mši rozloučit s Evou Pilarovou (†80), která zemřela po vleklých zdravotních problémech v polovině března. První smuteční obřad krátce po smrti se odehrál jen v kruhu rodiny a nejbližších přátel.

V bazilice Nanebevstoupení Panny Marie na Strahově se možná objeví i Pavel Vítek, který byl jedním z mnoha jejích pěveckých partnerů. V těchto dnech na legendární kolegyni zavzpomínal ve vysílání Českého rozhlasu.

V pořadu Moje hvězdy označil za svůj největší úspěch převzetí festivalové ceny od Bonnie Tyler. „Druhým největším zážitkem pak byl společný koncert s Evou Pilarovou v New Yorku v Rainbow Room v 51. patře mrakodrapu,“ řekl dle webu rozhlas.cz.

„Eva Pilarová mne naučila poslouchat swing, frázovat a dýchat. Docházel jsem k ní na soukromé hodiny zpěvu. V divadle mi pomohla zase hodně přísná, ale skvělá paní profesorka Regina Rázlová,“ dodal Vítek.

Témata: Eva Pilarová