Zemřel kytarista Bob Kulick. Měl prsty v zásadních deskách Kiss nebo W.A.S.P.

Vydáno 30.05.2020 | autor: redakce

Ve věku 70 let zemřel kytarista  a producent Bob Kulick. Americký rocker spolupracoval s mnoha věhlasnými jmény od Kiss přes Lou Reeda až po Meat Loaf

Zemřel kytarista Bob Kulick. Měl prsty v zásadních deskách Kiss nebo W.A.S.P. Zemřel kytarista Bob Kulick. Měl prsty v zásadních deskách Kiss nebo W.A.S.P.

Známý je především Kulickův podíl na několika deskách Kiss, včetně Alive!, Unmasked nebo sólovce Paula Stanleyho. Zajímavostí je, že jeho bratr Bruce byl v letech 1984 - 1996 dokonce stálým členem této kultovni skupiny. 

LIVE: Kiss se naposledy loučili s Prahou. Na fanoušky plivali krev i oheň

Kulick dále spolupracoval s Meat Loaf, Lou Reedem nebo s kapelou W.A.S.P., v níž byl důležitým členem v první polovině devadesátých let. V roce 2017 vydal sólovou desku Skeletons In The Closet.

"Mám zlomené srdce, když musím sdílet novinky ohledně odchodu svého bratra Boba Kulicka. Jeho láska k hudbě a jeho muzikantský i producentský talent by měly být pořád oslavovány. Vím, že teď už je v klidu s mými rodiči a hraje na svou kytaru tak hlasitě, jak to jen jde," uvedl Bruce Kulick. 

jm

Témata: Bob Kulick, Kiss, Lou Reed, W.A.S.P.

zavřít