Série Fource Live láká v červenci do Chapeau Rouge na Margo, Bratry i Amelii Sibu

Vydáno 31.05.2020 | autor: redakce

Před několika týdny spuštěná série Fource Live slibuje nejen koncerty pečlivě vybraných kapel z domácí scény, ale i následné profesionální záznamy. V době nekonečné nabídky streamů chtějí pořadatelé nabídnout reprezentativní videa s trvanlivostí delší než pandemie. V prvé řadě se ale fanoušci mohou těšit na klubové koncerty se vším všudy. 

Série Fource Live láká v červenci do Chapeau Rouge na Margo, Bratry i Amelii Sibu Série Fource Live láká v červenci do Chapeau Rouge na Margo, Bratry i Amelii Sibu

Na dvou červencových koncertech se nejprve 2. 7. představí Bratři, elektronický projekt dvojčat Jiřího a Ondřeje Veselých, a cenou Vinyla pro Objev roku vyzdvižený projekt Anety Martínkové Margo.

Fource Live: Koncertní série, která má zanechat stopu, vypukne v červnu v Chapeau Rouge

14. 7. pak v prostorách pražského klubu Chapeau Rouge vystoupí Amelie Siba - aktuálně nejvýraznější naděje domácí nezávislé scény, čerstvá vítězka soutěže mladých talentů 1band2play a autorka silného debutového alba Dye My Hair. Spolu s ní zahrají Chief Bromden, svěří kytarová kapela se členy Manon Meurt a Ghost of You v sestavě.



Koncerty Fource Live:
Fource Live: Bratři + Margo 2. 7. Chapeau Rouge, Praha
Fource Live: Amelie Siba + Chief Bromden 14. 7. Chapeau Rouge, Praha

tz, jm

Témata: Fource Live: Bratři, Margo, Amelie Siba, Chief Bromden

zavřít