Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pitva vyloučila cizí zavinění na smrti Tadeáška: Policie všechny podezřelé propustila

Pitva vyloučila cizí zavinění na smrti Tadeáška: Policie všechny podezřelé propustila
Zdroj: Policie ČR
+ Další 3 fotografie
Výsledky pitvy
V pátek začalo rozsáhlé pátrání po Tadeášovi, který se měl ztratil matce poté, co usnula v parku. V sobotu bylo pátrání ukončeno s tím, že policie našla tělíčko dítěte. Byla nařízena soudní pitva, která prokázala, že dítě nezemřelo násilnou smrtí. Policie tedy propustila všechny zadržené, které vyslýchala.

Od pátečního večera probíhalo rozsáhlé pátrání po zmizelém miminku. Matka ohlásila policii, že šla s dítětem na procházku do zámeckého parku v Hoříně na Mělnicku. Následně měla usnout na sluníčku a když se vzbudila, chlapec byl prý pryč i s kočárkem.

Po dítěti pátrali krom policistů i hasiči, potápěči a veřejnost. V sobotu bylo pátrací akce zastavena. Policisté totiž našli tělo mrtvého Tadeáše u řeky. Na místo měli jít najisto a v důsledku toho prověřovali dvě osoby.

Byla nařízena soudní pitva, která dnes vyloučila cizí zavinění. Chlapeček nezemřel násilnou smrtí. "Dnešní výsledky soudní pitvy zemřelého dítěte vyloučily cizí zavinění. Všechny podezřelé osoby, které byly v souvislosti s případem zadrženy a vyslýchány, byly dnes propuštěny," sdělila pro TV Nova policejní mluvčí Lucie Nováková. S ohledem na citlivost případu policie nechce sdělovat další podrobnosti.

Mrazivé detaily o matce

Když probíhalo pátrání po chlapci, na povrch začaly vyplouvat děsivé detaily o jeho matce Měla problémy s alkoholem a také holdovala drogám. S otcem dítěte se nevídala, ani nebyl zapsán v jeho rodném listě.

Žena se o dítě prý nestarala a byla k němu krutá. Jak vypověděl blízký zdroj od matky, když chlapec například plakal, hodila přes něj deku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy