reklama

Připravte se na miminko společně

reklama

Počít miminko není vždy jednoduché. K dobré plodnosti přispívá zdravotní stav obou partnerů, je tedy důležité zaměřit se nejen na nastávající maminku, ale také na budoucího tatínka. Udržet si kondici a k tomu se správně stravovat dá mnohdy zabrat.

Doplněk stravy NatiFem Duo je určen všem párům v reprodukčním věku, které plánují miminko a je zdrojem vyvážené kombinace vitamínů, minerálů a další látek podporujících plodnost u obou pohlaví.

Obsahuje kombinaci inositolů (myo-inositol a d-chiro-inositol), což jsou látky přirozeně se vyskytující v buněčných membránách lidského organizmu. Dále obsahuje folát 4. generace Quatrefolic, kyselinu listovou, vitamíny D3, E, C, B6 a B12, C, selen, zinek a MSM 

Vitamin C je důležitý antioxidant, spolu s vitamíny B6 a B12 přispívá ke správnému fungování imunitního systému a snižování míry únavy a vyčerpání.  Zinek podporuje normální plodnost a reprodukci. Zinek podporuje normální plodnost a reprodukci. U mužů přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi. Selen přispívá k normální funkci imunitního systému. U mužů přispívá k normální spermatogenezi.

MSM (metylsulfonylmetan) je sloučenina přirozeně se vyskytující v lidském těle a slouží jako zdroj organické síry. 

Natifem Duo je určen pro párovou podporu plodnosti a užívání pro muže i ženy.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama