Už jsou to bezmála dva týdny, kdy Alena Šeredová přivedla na svět vytouženou dceru Vivienne, kterou si pořídila s italským dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (46). Po dvou klucích a čtyřech křížcích na krku se tak konečně dočkala i holčičky. A je vidět, že si to moc užívá. A to tak, že mění i své názory.

„Růžová se mi nelíbila a dnes ji miluju,“ napsala modelka k nejnovější fotce, na které drží malou Vivi ve své mateřskou láskou překypující náruči. Holčičce sice není vidět do tvářičky, zato je ale zřejmé, na co svými slovy Alena narážela.

Malá Vivienne má na sobě mikinku a tepláčky ve starorůžové barvě, a tak jistě modelka chtěla říct, že až s dcerou přijala alespoň střídmější verzi růžových odstínů, které před porodem nevyhledávala, což je zřejmé i z Alenina letitého elegantně střídmého stylu. Viděli jste snad na ní někdy cokoliv růžového? Možná leda někdy na přehlídkovém mole, kde si nemohla vybírat, co si vezme na sebe.

Jak se říká, člověk míní, život mění. Modelka se před několika lety rozvedla s italským fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (42) a život se jí obrátil vzhůru nohama. Se slavným exmanželem má dva syny Louise Thomase (12) a Davida Leeho (10), přesto se svou pověstnou českou krásou neměla problém brzy okouzlit dalšího úspěšného muže.

Je pravda, že o druhé svatbě sice zatím nepadla (alespoň veřejně) řeč, ovšem o šťastné rodince nyní není vůbec pochyb. Dokonce i Aleniny kluci si malou Vivi okamžitě zamilovali a věnovali jí na uvítanou maličký fotbalový dres s jejím jménem.

Fotogalerie
43 fotografií