Kalhotky jsou nedílnou součástí šatníku každé ženy po celém světě. Na trhu existuje mnoho typů kalhotek, různé střihy, materiály, barvy… Dámské kalhotky přicházejí na trh v skutečně nekonečně mnoho variantách. Krajkové, bavlněné, veselé kalhotky, to jsou věčné evergreeny každé dámské skříně. Určitě jste se pozastavili při slově veselé kalhotky. Je to něco nového, módního. Časy šedých a černých kalhotek na chvíli skončili hluboko ve skříni a v šuplíku a my se můžeme naplno vyžít ve světě barev a veselých motivů. Veselé kalhotky vám to umožní.

Kde vtipné kalhotky sehnat?

Máme několik možností, jak oživit váš šatník. Kamenné obchody, speciální obchody se spodním prádlem a v neposlední řadě e-shopy, kterých je nyní opravdu hodně – například e-shop Dedoles.cz se kromě veselých ponožek a legín soustřeďuje i na veselé kalhotky pro ženy všech velikostí a tvarů – kalhotky s jednou barvou, s motivem květin nebo sýra či dokonce dámské kalhotky z organické bavlny – to jsou přesně ty veselé kalhotky, které ve svém životě potřebujete.

Cíle výběru dámských kalhotek, jaké si stanovit?

Cílem výběru kalhotek by měly být dva přesné cíle a požadavky a to vypadat skvěle a cítit se ještě lépe! Jak to však docílíme? První bod snadno splníme, když si kalhotky vybereme se správným střihem a velikostí. Správný výběr docílíme změřením našich mír a následným přirovnáním vzhledem ke konfekční tabulce (dedoles.cz v případě veselých kalhotek takovým něčím dozajista disponuje). Dámské kalhotky nelze bohužel vyzkoušet a tak jsme odkázání jen na míry, proto třeba být soudní a v případě potřeby si koupit o číslo větší. Veselé kalhotky jsou na tom stejně.

A co přispěje k našemu dobrému pocitu a abychom se celý den cítili jako v bavlnce? No přece vhodně zvolený materiál a to je přece bavlna!

Veselé kalhotky – zadek jako v bavlnce.

Doslova a do písmene to tak opravdu je, protože veselé kalhotky se šijí převážně z bavlny s příměsí nějakého elastanu.

Samozřejmostí je, že si můžete vybrat vámi preferovaný materiál. Ačkoliv veselé kalhotky jsou kalhotky, které se šijí z bavlny, to neznamená, že jiné dámské kalhotky si nemůžete vybrat v jiné variantě materiálu. Co takhle například krajka? Nebo lycra?

Krajka je opravdu velmi sexy v jakémkoliv střihu dámských kalhotek, ať už klasický střih nebo tanga, budete vypadat vždy přitažlivě a atraktivně.

V tomhle případě dejte šanci i syntetickým materiálem – jsou pro kalhotky jako stvořené. Rychle odvádějí pot, jsou velmi jemné a prodyšné a velmi pohodlné – to je důvod, proč z tohoto materiálu jsou sportovní topy a legíny, tak se nemusíte bát ani kalhotek.

Vtipné kalhotky – to mohou být jakékoliv kalhotky, ve kterých se cítíte pohodlně a svá, a sice se jimi myslí kalhotky s výstřednějšími motivy a ve výraznějších barvách, ale vaše veselé kalhotky mohou být obyčejné černé a krajkové, pokud se v nich cítíte přesně podle svých představ. Pokud v nich vypadáte, přesně tak jak jste si přáli, sedí vám přesně na míru a cítíte jako kdyby jste na sobě nic neměli, tak vám gratulujeme, našli jste svůj správný střih a materiál a můžete od toho odvíjet další nákupy spodního prádla. Dámské kalhotky jsou nestárnoucí klasickou.

Zdroj fotografie: OpenClipart-Vectors z Pixabay