Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte lahodný týdenní balíček Chia Shake pro štíhlou linii!

Vyhrajte lahodný týdenní balíček Chia Shake pro štíhlou linii!

31.5.2020 - redakce Babinet.cz

Zapomeňte na to, že zdravé nemůže být dobrá nebo, že dieta nemůže chutnat. Ochutnejte týdenní balíček Chia Shake a lahodné sladké chuti, která vám navíc dodá energii a pomůže s hubnutím naprosto propadnete.

Jak název napovídá, jednotlivé pokrmy jsou založeny na obsahu superpotraviny – chia semínek. K tomu jsou doplněny o další prospěšné látky. Je to především vysoký obsah proteinů, ale i vláknina, vitamíny jako A, B, E, D, C, minerály jako vápník, hořčík, draslík, selen, zinek, železo nebo jód a pochopitelně lahodné příchutě například pistácií, manga, banánu, vanilky, lesních plodů, čokolády nebo jahod. Vše je navíc bez přidaného cukru, maximálně slazeno stévii, bez lepku nebo glutenu.

Týdenní balíček zahrnuje 5 jídel denně a slouží jako kompletní náhrada stravy. A co je nejdůležitější, chutná, člověk nehladoví ani nemá pocit prázdného žaludku či chutě, které ho nutí se takzvaně dojídat. Pokrmy jsou vhodné, jak pro klasické snídaně, svačiny, obědy a večeře, tak například i před nebo po sportu nebo i jako výbava na dovolené nebo výlety.

V balíčku naleznete: Koktejl Chia Shake, Chia Puding, Chia palačinky, 1x smart shaker a navíc pro případ potřeby i dietní plán a drobný dárek. Jednotlivá balení produktů navíc vystačí na 10 – 15 porcí, takže o vydatnou celotýdenní stravu je postaráno.

Zároveň skvěle slouží i pro udržení štíhlé linie, kdy si můžete z pokrmů zvolit denně například jen koktejl nebo svačinku a jednotlivá balení vám vystačí na delší dobu. Lze je totiž konzumovat i samostatně a proložit jimi běžnou denní stravu nebo například nahradit třeba jen večeře či snídaně a odstartovat, tak den.

www.chiashake.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Petra Veliková - Doubravčice

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz