SuperStar vyhrála Barbora Piešová. Odnesla si výhru 2 miliony korun. Přehled umístění účastníků superfinále

Barbora se stala vítězkou SuperStar 2020..
Barbora se stala vítězkou SuperStar 2020..
Foto: Archiv TV Nova
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 31. 5. 2020

Další ročník pěvecké soutěže SuperStar má svého vítěze. Stala se jím Barbora Piešová, která v superfinále přezpívala své čtyři soupeře. O vítězi se rozhodlo z celkem 660 tisíc SMS hlasů. Na své konto si zpěvačka připsala výhru 2 miliony korun.

Superfinále odstartovalo v neděli večer. Skládalo se z pěti finalistů. Pro příznivce SuperStar tu byla jedna špatná a jedna dobrá zpráva. První znamenala, že soutěž končí, druhá znamenala, že se konečně dozví, kdo nejvíce oslnil diváky a stal se SuperStar 2020. Zároveň výhercem odměny ve výši 2 milionů korun.

Už od samého začátku se vědělo, že po polovině přenosu (ve 22.15 hodin) se dva soutěžící do další části superfinále nedostanou. Šlo o soutěžící s nejnižším počtů hlasů (v té době diváci zaslali více než 500 tisíc SMS zpráv - poz. red). A diváci prostřednictví úst moderátora večera a zároveň porotce Leoše Mareše rozhodli o tom, že nechtějí mezi finálovou trojicí Giovanni Ricciho a Dominiku Lukešovou.

Vítěz SuperStar 2020

Ze zbylé trojice vzešel vítěz. Stala se jím Barbora Piešová. Zpěvačku do poslední chvíle málokdo favorizoval. Celkem lidé zaslali 660 tisíc SMS hlasů. V otázce vítěze měly jasno sázkové kanceláře, které dávaly více šancí patnáctileté Dianě Kovaľové.

Pořadí za vítězem superfinále:

  • 1. místo - Barbora Piešová
  • 2. místo - Diana Kovaľová
  • 3. místo - Martin Schreiner
  • 4.místo - Dominika Lukešová
  • 5. místo - Giovanni Ricci

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.