plechová střešní krytina
Bydlení­ je hra Stavíme - rekonstruujeme

Buďte napřed s moderní střechou

Ne nadarmo se říká, že střecha dělá dům, ať už jde o novostavbu či starší domek, kterému jednoduše nový kabátek sluší v každém ohledu. Stojíte před otázkou revitalizace střešní krytiny nebo se rozhodujete, jaká krytina bude nejvhodnější právě pro vaši stavbu? Svěřte se do rukou profesionálů a odborníků, za nimiž stojí dlouholetá rodinná tradice a bohatá zkušenost s přesností. A víte, proč jsou tyto střešní krytiny u zákazníků tak oblíbené a úspěšné? Protože za nimi stojí nadšení, motivace k vývoji jako třešnička na dortu také zajímavá cena dostupná i pro rodiny.

Kvalita, funkčnost a design

Nová střešní krytina musí splnit náročné požadavky klientů, proto neváhejte a volte to nejlepší pro svou peněženku i dům. Plechová střešní krytina se často používá na obytných i veřejných budovách a stejně tak sakrálních stavbách. Moderní výrobní postupy při řezání plechu splní nároky i pro atypické objednávky a zároveň sníží množství odpadu. Díky širokému spektru modelových řešení střech najdete i vy to nejvhodnější provedení pro svou střechu a dům. Hlavní předností plechové střechy je výjimečně nízká hmotnost. Tato lehká krytina nezatěžuje krov a tím pádem nenarušuje zbytečně konstrukci celé budovy. Kromě střešní fasády jsou v nabídce i plechové šindely a další důležité střešní příslušenství, třeba okapy.

Nejvyšší kvalita díky posypu

Střešní krytina s posypem disponuje povrchovou úpravou kamenivem a keramicko-ocelovým povrchem. Elegantní tvar a detailní provedení okamžitě zvýší status vaší nemovitosti. Stabilní barva a trvanlivost jsou jasnými benefity při výběru. Nechte si poradit, jak vyhovět nejnáročnějším povětrnostním podmínkám a zajistit jednoduchou montáží kvalitní zázemí pro bydlení. Modulové střešní krytiny si oblíbíte, protože se přizpůsobí vašim požadavkům na střechu a zároveň budou cenově dostupné. Stačí se obrátit na profesionály s letitými zkušenostmi.