Plíšková bez servítek: Chlapi, jste slaboši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Plíšková bez servítek: Chlapi, jste slaboši!

Karolína Plíšková
Karolína Plíšková (Martin Sekanina (Blesk))

Nikdy si nehrála na bojovnici za ženskou rovnoprávnost, o to větší šok teď způsobila. Tenisová ranařka Karolína Plíšková (28) poslala tvrdou smeč na tenisty, kteří odmítají přiznat ženám shodné odměny.

„Nesnáším chlapy, kteří si stěžují, že bychom mohly dostat stejné peníze. Jsou to slaboši, když takto fňukají!“ řekla česká hvězda anglické agentuře a způsobila poprask! Její slova okamžitě převzala média od Austrálie po Ameriku, fanoušci z celého světa jí obdivně vzkazují: „Bravo, tak tohle bylo eso!“ Plíšková jen reagovala na dotaz ohledně možného spojení hráčských asociací ATP s WTA a tím i srovnání financí. „Já určitě nejsem ta, která by si myslela, že bychom měli mít i stejné odměny. Nesrovnávejme se, nepotřebuji stejné peníze jako chlapi, ale chci mít také šanci hrát na centrkurtech a být v televizi,“ objasnila s tím, že ji pouze štvou srabácké komentáře některých hráčů.

Hurá do akce! Štvanice uvidí hvězdy
Startovací akci ve Stromovce kvůli zranění vynechala, tento týden už jde do akce. Plíšková bude hlavní hvězdou turnaje LiveScore Cup, který od středy do soboty hostí Štvanice. „Jsem nadšená, zápasy mi strašně chybí, moc se těším,“ hlásila. Doplnit ji má dvojče Kristýna, Vondroušová, Muchová, Alexandrovová a Strýcová.

Sportovci v karanténě: Jak se udržovali v kondici Plíšková, Koller či Kováč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
1. 6. 2020 • 08:20

jedinej slaboch neni to jeji kliste hrdlicka. jakmile mu nahodou prestane plechova calovat, najde si jinou, mladsi a hlavne hezci modelku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.