Co se stalo Tadeáškovi (†4 měs.)? Policie: Ne vražda, ale rodinná tragédie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co se stalo Tadeáškovi (†4 měs.)? Policie: Ne vražda, ale rodinná tragédie

Pátrání v pátek přerušila tma.
Pátrání v pátek přerušila tma. (Foto Aha! – Tonda Tran, PČR)

Není to vražda, ale rodinná tragédie, řekla ke smrti Tadeáška (†4 měs.) policie. Chlapeček měl zmizet z parku v Hoříně na Mělnicku. Jeho tělíčko se pak našlo v Labi. Co se mohlo stát?

Chlapečka hledaly v pátek i sobotu desítky policistů, hasičů i dobrovolníků. Podle jeho matky zmizel z parku i s kočárkem, když si zdřímla. V sobotu ráno nasadili muži zákona i oddíly poříční policie, do akce se opět vrátili i hasiči. Mezitím vyslýchali »dvě osoby «, o koho ale šlo, odmítli upřesnit. Po druhé hodině odpoledne policisté většinu pátračů odvolali a soustředili se na konkrétní úsek řeky. Tam také tělíčko chlapce našli. Podle výsledků pitvy nebyl hošík zavražděn. „Podezřelé osoby, které jsme v souvislosti s případem zadrželi a vyslýchali, byly propuštěny. V této chvíli je to rodinná tragédie, určitě se nejedná o nějaký trestný čin, závažný zločin vraždy,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Nováková. Jak se ale tělo miminka dostalo na břeh Labe, nebo dokonce přímo do něj?

Nebyla jsem skvělá máma
Matka podle svého facebookového profilu trvá na verzi, že Tadeášek zmizel, když na okamžik usnula. „Policie prokázala, že se nejednalo o mé zavinění, a propustili mě… Takže nechte můj profil na pokoji,“ napsala nejprve na sociální síť. Pak zprávu smazala a nahradila ji jinou. „Přišla jsem o mého malého synka. Kterého jsem milovala, snažila jsem se, aby měl to nejlepší. Občas jsem na to neměla sílu. Bylo to pro mě něco nového. Lituji toho, že jsem nebyla skvělá máma, kterou jsem měla být. Je mi strašně líto, že jsem na malou chvíli usnula, a malý nikde. Modlila jsem se, aby se našel. Ale ta zpráva mi vyrvala srdce,“ zveřejnila. Nakonec si smazala celý profil. Možná i proto, že se na něm objevovaly vzkazy od lidí, kteří jí dávali najevo, že jí příliš nevěří...

Policisté našli tělo Tadeáška (†4 měs.):

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 6. 2020 • 10:52

Vražda to není, tragédie jistě ano, ale někdo ji zavinil.Takže bez trestu by ji nechat neměli.A nikoho z rodiny, pokud se na tom podíleli.
Normální matky s narozením dítěte fungují naráz s instinkty zvířete.Hlídají svoje mládě.Dokonce některé dlouho a dlouho po porodu spí jinak.Jakoby na půl mozku. Když nejsou matky namazané , nebo " high" starají se tak .Mně se zdá, že ale nějak matky zdegenerovaly.
Např. -včera v Praze lilo jako z konve a proti mně šla matka s kočárem.Sama měla kapuci a pláštěnku , ale její dítě, který vezla tak, že ho měla zády k sobě , lijáku vstříc mělo boudou zakrytou sice hlavu, ale od pasu dolů sedělo v bazénku.Přitom měla matka dole v úložném prostoru věci, kterým ho mohla zakrýt.Matka konverzovala se svou kamarádkou, ani ta si dítěte nevšimla.Prostě jim ten instinkt nějak mizí.
V létě matky přes boudy natáhnou hadry, aby dětem nesvítilo do očí a vytvoří jim extra mikrovlnku pro úpal, tedy přehřátí a tvrdě dětem pečou mozky.-

-bello-
3. 6. 2020 • 09:25

majojo
mám drobnou pozn.
dehydtratace, přehřátí nebo podchlazení n e j s o u přirozený stav pro smrt dítěte, vždy za takový stav může okolí, tedy ten kdo má dítě v péči.

majojo
1. 6. 2020 • 18:28

Samozřejmě, dehydratace, přehřátí, případně podchlazení - to jsou příčiny smrti takřečeno přirozené.. Ale kdo to mrně do toho Labe šoupl i s kočárkem, to zas tak přirozené není, že?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.