The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy

The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu
HarperCollins
Zobrazit dalších 5 obrázků
Takhle by to vypadalo, kdyby si Harry Potter a Draco Malfoy vyměnili koleje. A ještě k tomu to byly holky.

Pokračování Krotitelů duchů s dámskými hrdinkami nám nehrozí, i když by o ně režisér Paul Feig hodně stál. Naposledy natočil průměrnou romantickou komedii Last Christmas, která měla premiéru loni a jedním z jeho dalších projektů bude fantasy pohádka The School For Good And Evil od Netflixu.

Streamovací platforma získala práva na filmovou adaptaci, která bude čerpat materiál z románové série, jejíž první díl vyšel v roce 2013. Autorem je Soman Chainani, který čtenáře seznámil s dvojicí nejlepších kamarádek, Sophií a Agathou. Jejich příběh se odehrává v pohádkovém světě, kde jsou školy pro pohádkové hrdiny a darebáky. Sophie se vidí ve škole Dobra, kdežto Agatha svými předpoklady je jako zrozená navštěvovat školu Zla. Něco však chtělo, aby tomu bylo přesně naopak a tak hrdinky skončily ve škole té druhé, což by mohlo vypovídat o tom, jaké Agatha a Sophie ve skutečnosti jsou.

Scénář píší David Magee (Mary Poppins se vrací, Pí a jeho život) a Laura Solon (Pařba o Vánocích, Sněží, sněží…). Chainani bude výkonným producentem a nešetří slovy chvály na režiséra, jenž se podle něj skvěle pro látku hodí. Sám Feig je nadšený, že může tento svět zpracovat ve filmu, tak se necháme překvapit, jak to dopadne.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu The School For Good And Evil: V nové fantasy si hrdinka a zlosynka prohodí úlohy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest