V červnu začíná sklizeň a i my budeme sklízet to, co jsme na jaře zaseli. V pátek se na obloze objeví úplněk, kterému se pro jeho barvu přezdívá jahodový. Těšit se lze i na další mimořádný úkaz, a to polostínové zatmění Měsíce. Podle starých indiánských tradic je tato doba vhodná pro úklid duše a oproštění se od minulých křivd a bolestí. Nebojte se změny, uvědomte si kam směřujete a po čem v životě toužíte. Jahodový úplněk vás ve vašem úsilí podpoří a navíc posílí kreativitu.

Beran

První červnový týden budete cítit velký optimismus a důvěru, což je obdivuhodné. Pod vlivem Slunce, Venuše a Saturnu získáte jistotu, že vše na co sáhnete, hravě dokážete. Využijte tuto kreativní energii naplno a nebraňte se novým projektům či výzvám. I když velké kariérní úspěchy nejsou na programu, dobře odvedená práce vám zvedne náladu. Po zdravotní stránce jste v dobré kondici a od pátku do soboty doporučujeme věnovat se péči o tělo. Beauty procedury budou mít nyní zesílený účinek.

Býk

Věřte své intuici, správně vás směruje! Pokud se v následujících dnech objeví nedorozumění v zaměstnání nebo ve vztahu, využijte svůj vnitřní cit k tomu, jak nepříjemné situace urovnat. Nezapomínejte však přitom na své potřeby a přání. Lidé bez partnera budou mít chuť flirtovat, a to zejména ve virtuálním světě. Soustřeďte se na to, zda má váš potencionální protějšek podobné zájmy. Pak se šance na vztah budou zvyšovat. Ve volném čase se snažte odpočívat a dostat své tělo i duši do rovnováhy.

Blíženci

V pátek nás čeká úplněk a zároveň polostínové zatmění Měsíce. Tento zážitek je jedinečný a vám přinese do života spokojenost, štěstí, radost a i splněná přání. Díky vlivu Slunce budete navíc velmi aktivní a nabití energií. Práce vás bude bavit a úspěch bude pomyslnou třešničkou na dortu. Máte skvělý nos na dobré projekty a nyní se vyplatí investovat do nich práci i čas. Posune vás to vpřed!

Rak

Milí Raci, tento týden patří vám! Vesmírné konstelace jsou vám nakloněny a vy se budete těšit z obrovského přívalu energie. Práce vám půjde skvěle od ruky a kondice bude na vrcholu. Fyzickou námahou můžete posílit nejen imunitu, ale také psychickou odolnost. Vše, co tento týden řeknete, bude mít svou váhu a ostatní vám budou naslouchat. Díky vlivu planety Mars, bude milostný život plný erotiky a vášně.

Lev

Díky vlivu úplňku odplují veškeré pochybnosti a vy se dokážete zaměřit na to, co je pro vás důležité. Vaše houževnatost se konečně začne vyplácet a úspěchy jsou nasnadě. Slunce a Venuše vám pomohou držet se správné cesty a plnit úkoly bez větších potíží. Navíc posílí i vaše charisma, což se pozitivně odrazí v partnerských vztazích. A ti, kdo svou spřízněnou duši teprve hledají, mají tento týden velké šance na úspěch.

Panna

Tento týden máte pevně ve svých rukou. Mars posílí vaši schopnost ostatní přesvědčit a odmění vás i diplomatickým umem. Situace, které vám doteď činily problémy, dokážete nyní snadno uvolnit a vyřešit. Páteční tmavý měsíc ve vás může probudit neochotu a v tento den se rozhodně nepouštějte do žádných diskuzí. V partnerských vztazích je třeba našlapovat opatrně a mít pro své milované velké pochopení.

Váhy

Úplněk vám dodá energii, a také polostínové zatmění Měsíce na vás bude mít pozitivní účinek. Nyní dokážete dobře prodat to, co umíte, a také nadchnout ostatní pro vaše projekty. Přesto bude tento týden třeba obrnit se trpělivostí a občas se i něčeho vzdát. To platí zejména pro úterý. V milostné oblasti může zavládnout nepříjemné napětí, ale když zůstanete v klidu, vše se nakonec uklidní. Kdo je single, ten by neměl příliš tlačit na pilu.

Štír

Jste motivovaní a dokážete dotahovat projekty do konce. Jen tak dál, vaše pozitivní nastavení se odrazí i na vašem okolí, a díky němu zdárně překonáte i těžké chvíle. Po náročném období přijde odlehčení a vy se budete konečně moci opět zlehka nadechnout. Po finanční stránce se bude dařit a Merkur přinese do vaší pokladny více zlaťáků. Páry si budou užívat chvilky plné něžností a erotiky.

Střelec

Červnový úplněk je ve vašem znamení a uvede vaše tělo do harmonie s duší. Kromě toho vás zbaví nedůvěry a pochybností, které vás již nějakou dobu sžírají. Konečně vidíte cestu jak dál a před vámi se otevírají nové perspektivy. Do milostné oblasti vpustí Venuše a Mars konflikty. Aby váš partnerský vztah zůstal v harmonii, je třeba vsadit na spontánnost a schopnost přizpůsobit se. Rozhodně zapomeňte na flirtování s cizími osobami. Platí to i pro internet!

Kozoroh

Planeta Mars posílí vaše energetické baterky na maximum a vy nebudete vědět, co dřív. Po fyzické stránce se nejlépe vybijete při sportování. Mentální sílu skvěle uplatníte v zaměstnání. Vymýšlejte zlepšováky a nové projekty, úspěch je předem zaručen. Lidé bez partnera mohou navázat zajímavé známosti. Místo online seznamky nyní vsaďte spíše na kontakty „naživo“. Mezi páry to bude jiskřit a jejich nejoblíbenější místností bude ložnice.

Vodnář

Otevřete svou duši a sdělte okolí své obavy i přání. Trápí vás ve vztahu něco? Pak je nejlepší doba podělit se o své pocity! Stejně jako většině ostatních znamení, i vám nadělí Slunce velkou porci energie a radosti ze života. A tak není divu, že stoupá vaše výkonnost a očekávat lze úspěch. V zaměstnání vás nyní ocení pro vaše inovativní nápady, a také finanční stránka bude vypadat růžově. Planeta Venuše vnese do vašeho života harmonii, koncentraci a vy si budete moci užívat život plnými doušky.

Ryby

Páteční úplněk vrátí vaše myšlenky do minulosti. Probírejte se svými vzpomínkami, zážitky i tím, co nemáte uzavřené nebo vás tíží. Nyní budete schopni vše znovu utřídit a třeba i nalézt argumenty, které utiší váš vnitřní neklid. Díky vlivu Slunce se můžete k okolí chovat trochu lehkomyslně. Když budete jednat zbrkle a přehlížet detaily, začnete dělat chyby. Pokuste se více koncentrovat na maličkosti. Právě ony totiž občas bývají rozhodující.

 

Foto: Pixabay.com_Gerd Altmann