Značka Club MTV vstupuje po dvou letech od svého vzniku na český a slovenský trh, MTV Dance končí

1. červen 2020

 MTV Dance, jak z názvu stanice vyplývá, byla zaměřena na elektronickou taneční hudbu pro mladé. V tomto trendu chce MTV Networks pokračovat také v případě Club MTV.

Placenou hudební televizi MTV Dance budou moci od dnešního dne vídat diváci pod novou identitou Club MTV. Změní se nejen název programu, ale spolu s ní souvisí i proměna vizuálu. Vůbec poprvé se s touto značkou setkali diváci ve Velké Británii a Irsku, kde ke změně došlo 23. května 2018. V ostatních zemích tak k zániku MTV Dance a příchodu Club MTV dochází prakticky přesně po dvou letech. Společnost MTV Networks získala povolení pro tuto změnu od vysílací rady začátkem dubna.

Logo hudební televize Club MTV

MTV Dance, jak z názvu stanice vyplývá, byla zaměřena na elektronickou taneční hudbu pro mladé. V tomto trendu chce MTV Networks pokračovat také v případě Club MTV. Stejně jako ostatní tematické hudební kanály patřící do rodiny této společnosti vysílá MTV Dance pouze ve standardním rozlišení obrazu. Diváci, kteří by si chtěli tento program naladit v HD kvalitě, mají smůlu. Vyšší obrazovou kvalitu mohou najít například na YouTube. V HD rozlišení vysílají na českém trhu například hudební kanály Óčko a Power TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související