Hlavní obsah

Nejdříve kritika, teď blahopřání. Grandslamová vítězka oznámila radostnou novinku

Dubaj/Praha

O bývalé tenistce a wimbledonské vítězce je zase hodně slyšet. Před pár dny schytala kritiku za svůj názor, že by deblisté měli brát méně peněz a teď je zahlcena blahopřáními. Marion Bartoliová oznámila radostnou novinku. Se svým manželem, fotbalistou Yahyem Boumedienem očekávají narození dítěte.

Foto: Sport.cz

Bývalá wimbledonská šampionka Marion Bartoliová.

Článek

Marion Bartoliová bude maminkou. Bývalá francouzská tenistka se radostnou novinkou pochlubila na sociálních sítích. „S obrovskou radostí a mnoha emocemi vám chceme oznámit blížící se příchod našeho dítěte. Jsme nadšeni a nemůžeme se dočkat, až budeme tři v rodině Bartoliových-Boumedienových,“ napsala wimbledonská vítězka k fotografii z ultrazvuku.

Bývalá světová sedmička dala o sobě vědět nedávno, když se vyjádřila k deblistům a schytala za to kritiku. „Nerozumím tomu, z jakého důvodu se během sezony hrají čtyřhry. Během nich nemusíte vynaložit tolik úsilí jako ve dvouhře, nemusíte tolik trénovat. Deblisté by měli dostávat méně peněz,“ prohlásila Bartoliová.

Mnoho hráčů, kteří se věnují hlavně čtyřhře, její slova velice naštvala. To však podle svých slov Bartoliová čekala. Vítězka osmi turnajů na okruhu WTA si z toho však velkou hlavu nedělá. Opět je šťastná, a to je pro ni nejdůležitější. Po pověšení rakety na hřebík totiž zažila mnoho problémů.

Kvůli záhadné nemoci zhubla přes dvacet kilogramů, nemohla používat běžnou vodu a při manipulaci s elektronikou si musela brát rukavice. Když se uzdravila, hodně přibrala, avšak začala na sobě makat a chtěla se i vrátit na kurty. To se jí ale nepovedlo, a tak alespoň působila jako komentátorka a později trenérka vítězky French Open Jeleny Ostapenkové.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík